Tehnički kutak > Tuning skutera
koju brtvu
edo haker:
znaci ako bi stavio 0.8 i spustio glavu koliko bi mogo i mozda cilindar onda bi bio musle car ( opali tek na kraju) jel to znaci da ce opalit s punim gasom il tek na krajnjoj kad se razvrti?
odnosno ako stavim 0.4 i spusim glavu ( u ovom slucaju manje nego gore) imao bi start da COKa operem :-D al kasnije bi bio banana...
izgleda da stavim 0.6 i nedefiniram radno podrucje... ako se ne varam... (tj ako je 0.6 serijala) onda samo sa ovim sto sad imam dobivam jos snage-kompresije...
koliko ta 0.2 mogu utjecat na krajnju brzinu? da nebi bilo ucinak rolice da tako kazem...
nostra:
uzmeš i 0.4 i 0.8,prvo stavi 0.8-pa probaj sa spuštenom glavom,a ako ti nebude valjalo ako želiš niže tajminge-skineš cilindar i 0.4 staviš,probaš vidiš,znaš i to je to...mislim da ti nitko nije napisao detaljan odgovor jer ovo nije probao...
probaj ti pa meni pomozi jer imam istu stvar-budi i ti MTV ;D
edo haker:
pa nebi se brusila glava na isto ako je brtva 0.4 i u drugom slucaju 0.8... nego se prema brtvi brusi glava...
ne kuzim bas tvoj odg :hello:
nostra:
ono što sam htio reći,možda nitko nije kemijao s tim brtvama pa ti nemože nitko detaljnio reći(šema probaj pa vidi),pred par dana dok sam nabavljao dijelove,pitao sam čoka o tome i koliko sam ga skužio tih 0.2 nebi trebalo igrati nikakvu značajnu ulogu,ali bolje si daj tajminge na malo više nego još dole-i ovak i onak su dovoljno nisko...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju