Općenito > Generalno o skuterima
PEUGEOT Speedfight 3
Swimmer1:
Pa sta svi serete. pezo rulz,
neko je na forumu rekao da izgleda kao da je pravljen od stakla, samo izgleda tako, plastike pucaju teze nego kod ti điđi miđi talijana..
prednja klijesta imaju 4 klipa. pogledajte samo felge, farovi su kao kod nekog japanca. usisnici... ma pug je sila.
Vozio sam se i kao suvozac, vjerujte, da samo znate koliko je bolji filling nego na apriliji...
B.E.R.O.:
--- Citat: Swimmer1 - 03 Prosinac, 2011, 00:17:13 ---Pa sta svi serete. pezo rulz,
neko je na forumu rekao da izgleda kao da je pravljen od stakla, samo izgleda tako, plastike pucaju teze nego kod ti điđi miđi talijana..
prednja klijesta imaju 4 klipa. pogledajte samo felge, farovi su kao kod nekog japanca. usisnici... ma pug je sila.
Vozio sam se i kao suvozac, vjerujte, da samo znate koliko je bolji filling nego na apriliji...
--- Kraj citata ---
Otvorio si temu koja je stara godinu dana....
::) ;D ;D
Neki su mozda i promijenili misljenje,a neki vise nisu ni zivi,nekima se rodila beba,neki su kupili tenk i nevoze se vise skuterima a neki jednostavno nemaju pojma!!!
:dontknow: :dontknow:
:drunken_smilie:
:toothy3: :icon_thumright:
marjan.vxr:
--- Citat: Swimmer1 - 03 Prosinac, 2011, 00:17:13 ---Pa sta svi serete. pezo rulz,
--- Kraj citata ---
tipično peugeot loverski :toothy11:
B.E.R.O.:
--- Citat: marjan.vxr - 03 Prosinac, 2011, 01:09:24 ---tipično peugeot loverski :toothy11:
--- Kraj citata ---
Pa momak jel imas ti problema??
;D ;D
Decko je rekao istinu,Peugeot je najbolji na svijetu i najjakiji...
:toothy10: :toothy3:
Kupi pa ces znati o cemu pricam!!!
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_tongue:
Swimmer1:
--- Citat: B.E.R.O. - 03 Prosinac, 2011, 00:22:54 ---Otvorio si temu koja je stara godinu dana....
::) ;D ;D
Neki su mozda i promijenili misljenje,a neki vise nisu ni zivi,nekima se rodila beba,neki su kupili tenk i nevoze se vise skuterima a neki jednostavno nemaju pojma!!!
:dontknow: :dontknow:
:drunken_smilie:
:toothy3: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma znam da tema nije aktivna vec duugo :D malo sam koristio trazilicu pa sam na ovo vidio, kad sam vidio koliko seru po pugu :angry9: :angry9: :angry9:
Aprilija ima k'o dreka u gradu, i kaj ce mi nesto sto vec svi imaju? Svaki seljo ima golfa 2 i sr50 :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju