Općenito > Generalno o skuterima

PEUGEOT Speedfight 3

<< < (13/13)

IvanRox:

--- Citat: MIKSETA - 03 Prosinac, 2011, 12:55:06 ---pa ne bi svi vozili sr 50 ak nije dobra  :icon_biggrin:
sta ima veze koj sta vozi
sada ako imaju svi sr50 moram ja da uzmem neki drugi losiji skuter radi to?(ne mislim na pezo opsto kazem)
samo za da se razlikujem od druge?  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
točno to  :icon_thumright:

Swimmer1:

--- Citat: MIKSETA - 03 Prosinac, 2011, 12:55:06 ---pa ne bi svi vozili sr 50 ak nije dobra  :icon_biggrin:
sta ima veze koj sta vozi
sada ako imaju svi sr50 moram ja da uzmem neki drugi losiji skuter radi to?(ne mislim na pezo opsto kazem)
samo za da se razlikujem od druge?  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
nisi me shvatio, nisam ni u jednom trenutku rekao da trebas uzeti losiji skuter, jer bolji svi imaju. Tesko je to objasniti. Nikad nebi uzeo nesto sto svak ima.  :toothy3:

MIKSETA:

--- Citat: Swimmer1 - 03 Prosinac, 2011, 13:53:46 ---nisi me shvatio, nisam ni u jednom trenutku rekao da trebas uzeti losiji skuter, jer bolji svi imaju. Tesko je to objasniti. Nikad nebi uzeo nesto sto svak ima.  :toothy3:

--- Kraj citata ---
isto si kao moj frend potpuno te razumijem  :toothy9:
on se nervira zasto je grad pun sa golf 4 i zasto ljudi voze to i kaze nikad ne bi uzeo golf 4  :)

Drnda:
tu upadam i ja... ja sam zato sebi uzeo veliki kriz kojeg radim vec par godina  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju