Novo dulje crijevo, a cok bi trebao ici lakse, gledaj kako ti je sajla napeta, jet ako neide bas direkt onda nije bas dobro. Ovaj cok je najveci promasaj za minarelli uzeti. A onaj drugi nemas kako podignut osim da zavlacis ruku. Na piaggiu je karb puno bolje izveden
@Pralas, Ivan
-budem pogledal u navedenim trgovinama, zasad sam spojil to kratko crijevo od pumpe fi5 u crijevo od serijskog gurtnera koji je bil za iberlauf fi8, i tak sam produžil, a na karbu sam stavil PVC vezicu da stisne, sad jedino je problem kaj je ovo deblje crijevo i ulje teže ide tj, treba mu par km da uopće dođe do karba
, i problem je da se ne omakne tamo di sam spajal malo crijevo uljne u veliko(produžno)...al to je jedino kaj sam mogel...valjda ne bude zacvik!
@Bero
-točno to, čok je jebena koma, sad još više žalim za 17.5 karbom, ali kaj je najsmješnije uopče mi ne treba, pali bez čoka i ladan i topli....
Prvo me jebala sajla od gasa, jer sa 19mm dođe samo neki kratki nastavak, a nema onog zakrivljenog dijela, i odmah mi je sajla preduga i nema gasa, pa sam moral tu lulicu rezat sa gurtnera da stavim na 19mm da dobim pravu duljinu gas sajle...
Drugo me jebal čok i njegova duljina, no hvala bogu on se da kratit sa druge strane, ali čok je koma, imam dojam da će mi samo jednom ostat u ruci onaj pipac, otpustil sam malo i sad je bolje, vjerojatno sam malo preveč zategnul...ali opet mi ta plastična polugica ne djeluje jako, a platil sam ju 10€
Dok ručni čok bez sajle ne igra, jer rukom do njega nemrem nikak!
Treće, kam da stavim taj čok, gledam di da ga zašrafim i nisam dobil ideju, zasad je u bunkeru za rukavice...
Evo i probal sam se vozit, karb je ne taknut.... etup:
-30 klipić
-w9 igla na 2. zubu gledano od tupog prema šiljastom
-75 glavna dizna
I smjesa mi se čini oke, jel to normalno da imam lulicu na airboxu fi 24 i da mi na 19mm karbu paše dizna 75?! Izolator mi je smečkasti dok je onj pipac do koje ide iskra bjelkasti, i skuter ide malo bolje, pogotovo start...odvaja kotač sad!