Tehnički kutak > Injection

Pitanje oko odabira radilice !

<< < (5/9) > >>

Lenko:

--- Citat: Zeljac - 29 Travanj, 2011, 14:48:28 ---evo danas sam se cuo sa deckima iz moto bike-a i kazu da nazalost nemaju radilicu ali bi moglo biti kroz tjedan dana kod njih ali ugl imaju tu radilicu jel tko stavljo top prenformance na ditecha ?

--- Kraj citata ---
Ovde DI nije na glasu. Ja neznam nikog da je ili stavljao kit na Di techa, a pogotovo da je nešto menjao ( u racing smislu ili sl).

Zeljac:
ima ti kit ivo ima ti bega ima ti jos par njih sta imaju kit neki polini neki malossi ali beba i ivo imaju polini i svi su zadovoljni tako da :D

Lenko:

--- Citat: Zeljac - 29 Travanj, 2011, 20:06:37 ---ima ti kit ivo ima ti bega ima ti jos par njih sta imaju kit neki polini neki malossi ali beba i ivo imaju polini i svi su zadovoljni tako da :D

--- Kraj citata ---
Ok, ja ti govorim iskustva sa mojih prostora !

Zeljac:
a jbg budem ja nabacio par slikica kad se sve pokupuje sta budem trebo posto malo narucujem iz hr malo iz njemacke malo od vamo malo od tamo i tak al sam sad cekam tu radilicu do iduceg tj da vidim jel bude sta nadam se da bude :D

ivanm:
ja sam stavljao begi BGM radilicu u ditech blokove... drži i na midraceu, kako nebi na baseu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju