Tehnički kutak > Injection

Pitanje oko odabira radilice !

<< < (4/9) > >>

Lenko:

--- Citat: Zeljac - 28 Travanj, 2011, 00:15:08 ---a naletio sam ja na top prenformance radilicu u novom sadu sad jel to to cak nije ni puno para al opet tko ce mi to kupit
http://shop.motobike.rs/index.php?_a=viewCat&catId=872 ova prva sad sta je ta je za ditecha valjda tak pise

--- Kraj citata ---
Naravno, trebao bi da ih okreneš i porazgovaraš sa njima o tome. A obzirom da smo kolege, mogao bih ja da ti pošaljem nekako.

Zeljac:
a tu me bude oderalo rominga ma nije meni problem da mi neko posalje nego nez jel ce biti carine i to a opet mogu ja pitat jel oni to imaju pa kazu da imaju a ne pase tj ne odgovara za ditecha

Lenko:
Pa šta da ti kažem ? To što ćeš razgovarati sa njima par minuta, ne verujem da će ti isprazniti buđžet. A ja sam mislio da ti to pošaljem autobusom, nema carine, jedino častiš vozača ! Ili neka takva kombinacija ! A imaš i Motobox, koji je izuzetno predusretljiv i korektan po tom pitanju. Od njih dugo već pazarim, više nego su korektni.

Zeljac:
hm sad si me bacio u razmisljanje a budem ih probao nazvat pa pitat jel je to to da znam... a nista hvala ti u naprjed ako imaju oni radilicu ja budem uzo a ak nemaju jebi ga svj hvala

Zeljac:
evo danas sam se cuo sa deckima iz moto bike-a i kazu da nazalost nemaju radilicu ali bi moglo biti kroz tjedan dana kod njih ali ugl imaju tu radilicu jel tko stavljo top prenformance na ditecha ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju