ja cu uzet ovu sa sipa pa kud puklo da puklo, vjerojatno cu uz nju uzet i bgm produzenu getribu ona je najkrace produljenje pa cemo vidjeti kaj ce bit i kako..
inace je setup:
malossi sport 47.4
malossi ecu
polini casica
polini speed control
malossi special
malossi fly
tps ce se razbusit na 20-21
yasuni r sa piaggia pripasan na morini
imam doma malossi getribu i polini getribu (polini je sad u blokovima) malossi je vani a mozda ga ubacim pa polini prodam a htio bi bgm stavit jer je ako se na varam oko 10% produljenje kaj je onak cisto da mu da nekaj špice malo a da neubije ubrzanje..
a u planu mi je probat preradit jednu radilicu da kompresor dobije malo veci hod a i sam kompresor razbusit i napravit novi klipic i kariku. i povecat hod klipa (na radilici pomaknut bolcn prema van) i stavit gore veci klip na neki cilindar tj. mislio sam uzet mhr replicu za minareli i nju spiksirat i blokove prosirit da dobijem barem 80ccm iz masine. i na to stavit ecu i polini casicu i tps od 24mm i neki spuh nabavit...
jer to mi je nekak najlogicnije kad ditech ovak i onak nema neke afinitete da se vrti a ima vise momenta nego prosjecni 2t pa onda ga radje pretvorit u "big bore" pa nek se vrti 8 iljada al da ima snage i da trosi 2.5 litre
a sad za ozbiljno, jel netko zna kak narucit sa sipa, ili ak ima na ebayu takva radilica ak neko vidio.