Tehnički kutak > Garaža
nemam nikakav projekt ali predstavljam svoj nrg
JeRa:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2011, 15:36:36 ---A ovako? ;D
--- Kraj citata ---
clean look rulz :headbang:
Miki-speedy:
Mozda jos bolje ako volis neke freaky nalje da uradi ti neko dobar grafit NRG u photoshopu i da te stavis...
Mislim da bi bilo puno bolje :icon_thumright:
Iako su one nrg-ove serijske prejebene samo sto ih svako ima pa bi bolje bilo nesto novo sto niko nema :laughing7:
Inace sve 5
EmirF121:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2011, 20:16:18 ---Stavi 3 jedne 3 druge i imat ces prosjek 5,25g pa vidi jel ti to odgovara. Mozes tako i nastavit vozit jer nije velika razlika, ali mozda jedna ideja - probaj sa 5.5g rolicama, a izmedju bolcne i ventilatora stavi sajbicu debljine 0,6mm odprilike (manje od 0,4mm neces osjetiti, a max. neka bude 0,8-1mm). Efekt bi ti se mogao svidjeti.
--- Kraj citata ---
Čika alfa taj efekt je poznat pod nazivom? Možda bi i ja to trebao uraditi? Šta dobijam time?
BTW lijep NRG! :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2011, 20:16:18 ---Stavi 3 jedne 3 druge i imat ces prosjek 5,25g pa vidi jel ti to odgovara. Mozes tako i nastavit vozit jer nije velika razlika, ali mozda jedna ideja - probaj sa 5.5g rolicama, a izmedju bolcne i ventilatora stavi sajbicu debljine 0,6mm odprilike (manje od 0,4mm neces osjetiti, a max. neka bude 0,8-1mm). Efekt bi ti se mogao svidjeti.
--- Kraj citata ---
koliko znam na pia masinama se to ne radi,mozda grijesim..
btw time polutke ne bi bile u ravnini,0.8-1mm nije puno al opet ne bi to radio.
tomovzo666:
probat cu danas pomjesati rolice kako je alfa rekao,pa cu vidjeti dali je to ok,ako je narucim si tu gramazu i dobro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju