Tehnički kutak > Garaža
nemam nikakav projekt ali predstavljam svoj nrg
tomovzo666:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2011, 20:16:18 ---Stavi 3 jedne 3 druge i imat ces prosjek 5,25g pa vidi jel ti to odgovara. Mozes tako i nastavit vozit jer nije velika razlika, ali mozda jedna ideja - probaj sa 5.5g rolicama, a izmedju bolcne i ventilatora stavi sajbicu debljine 0,6mm odprilike (manje od 0,4mm neces osjetiti, a max. neka bude 0,8-1mm). Efekt bi ti se mogao svidjeti.
--- Kraj citata ---
znaci 3 kom5g i 3 kom5,5g,pa neno mi je rekao da to nikako ne radim,gdje mogu nabaviti te sajbice ???
3alfa3:
--- Citat: tomovzo666 - 22 Srpanj, 2011, 20:24:47 ---znaci 3 kom5g i 3 kom5,5g,pa neno mi je rekao da to nikako ne radim,gdje mogu nabaviti te sajbice ???
--- Kraj citata ---
Ako mijesas rolice, stavis ih ne bilo kako nego po redu - jednu tezu, jednu laksu da zadrzis balans. Zapravo se to radi kad se trazi ispravna tezina i onda se kupi odgovarajuca tezina, a sve ostalo je fush, istina. Mislim da bi taj mix ipak mogao radit bez problema, samo bi cesce trebalo kontrolirati rolice jer bi se teze trebale jace trositi. Ako ti ta kombinacija odgovara, onda probaj naci takav set pa da vozis jednaku tezinu rolica.
Sajbice sam ja davno kupio preko scooterAttacka pa probaj pitat efz-a da li moze to nabavit - dobijes ih jako puno (10 od svake debljine) pa mozes i s nekim podijelit trosak
tomovzo666:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2011, 20:28:44 ---Ako mijesas rolice, stavis ih ne bilo kako nego po redu - jednu tezu, jednu laksu da zadrzis balans. Zapravo se to radi kad se trazi ispravna tezina i onda se kupi odgovarajuca tezina, a sve ostalo je fush, istina. Mislim da bi taj mix ipak mogao radit bez problema, samo bi cesce trebalo kontrolirati rolice jer bi se teze trebale jace trositi. Ako ti ta kombinacija odgovara, onda probaj naci takav set pa da vozis jednaku tezinu rolica.
Sajbice sam ja davno kupio preko scooterAttacka pa probaj pitat efz-a da li moze to nabavit - dobijes ih jako puno (10 od svake debljine) pa mozes i s nekim podijelit trosak
--- Kraj citata ---
thanks,a dali se mozda sjecas koliko si platio te sajbice,jel one budu velicine one blokade variomate,dali si mislio izmedju bolcne i remenice,jel nemam ventilvar
3alfa3:
--- Citat: tomovzo666 - 22 Srpanj, 2011, 20:35:30 ---thanks,a dali se mozda sjecas koliko si platio te sajbice,jel one budu velicine one blokade variomate,dali si mislio izmedju bolcne i remenice,jel nemam ventilvar
--- Kraj citata ---
ispod 10 eura mislim.
da, izmedju nepomicne remenice i bolcne. Prakticki je to produljenje bolcne
EDIT:
http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-5155015%26modell%3D759%26l%3Dnavigation
tomovzo666:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2011, 20:37:47 ---ispod 10 eura mislim.
da, izmedju nepomicne remenice i bolcne. Prakticki je to produljenje bolcne
EDIT:
http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-5155015%26modell%3D759%26l%3Dnavigation
--- Kraj citata ---
potrudit cu se to nabaviti,zahvaljujem na pomoci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju