Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox problem!!!
igor.sb:
--- Citat: andy - 06 Veljača, 2008, 22:14:39 ---danas sam odvezao skut na servis i reko je da će pogledat malo valjčiće i promjenit remen..
ja mu ispričo ovo šta ste mi rekli za centralni i on kaže da je bolji crveni jer kaže da tak remen bolje prima i općenito da bolje ide s tim centralnim itd.itd.itd
sad ćemo vidjet pa vam javim za vikend
--- Kraj citata ---
pa kad ti je vec rekao da ide najbolje sa crvenim centralnim sto ga nisi pitao a zasto mi skuter ide u k.... onda
da da bolje prma, zdere remen, i serijala nema tu snagu da izgura taj crveni centralni
samo ti trazi da ti stave nazad serijski centralni
speed:
--- Citat: igor.sb - 07 Veljača, 2008, 18:28:29 ---
--- Citat: andy - 06 Veljača, 2008, 22:14:39 ---danas sam odvezao skut na servis i reko je da će pogledat malo valjčiće i promjenit remen..
ja mu ispričo ovo šta ste mi rekli za centralni i on kaže da je bolji crveni jer kaže da tak remen bolje prima i općenito da bolje ide s tim centralnim itd.itd.itd
--- Kraj citata ---
pa kad ti je vec rekao da ide najbolje sa crvenim centralnim sto ga nisi pitao a zasto mi skuter ide u k.... onda
da da bolje prma, zdere remen, i serijala nema tu snagu da izgura taj crveni centralni
--- Kraj citata ---
u servisu ima pon k**ra* pametnjakovica,nemaju pojma sta radema masno naplacuju,
andy ako ti neznas sam napravit skut,obrati se nama za pomoc,ja nisam nista znao,sve sam naucio,samo volje :icon_thumright:
andy:
--- Citat: igor.sb - 07 Veljača, 2008, 18:28:29 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
evo danas ga je složio i javio je d asutra dodem po njega
reko je da je promjenio valjčiće i da se provozo 20 km i da ide sad dobro sa centralnim crvenim
igor.sb:
sutra se nemoj cuditi zasto ti je max brzina osala ista kao i kad je bio seriski :icon_thumright:
jel se tebi uoće povecala max brzina otkako si stavio RR i otkako ga ovi stelaju u servisu, koliko se povecala ako se povecala?
andy:
--- Citat: igor.sb - 07 Veljača, 2008, 20:44:13 ---sutra se nemoj cuditi zasto ti je max brzina osala ista kao i kad je bio seriski :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
misliš da se to toliko bude promjenilo za 5-10 kmh ali će imat bolje ubrzanje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju