Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox problem!!!

<< < (20/31) > >>

igor.sb:

--- Citat: andy - 06 Veljača, 2008, 22:14:39 ---danas sam odvezao skut na servis i reko je da će pogledat malo valjčiće i promjenit remen..
ja mu ispričo ovo šta ste mi rekli za centralni i on kaže da je bolji crveni jer kaže da tak remen bolje prima i općenito da bolje ide s tim centralnim itd.itd.itd

sad ćemo vidjet pa vam javim za vikend

--- Kraj citata ---

pa kad ti je vec rekao da ide najbolje sa crvenim centralnim sto ga nisi pitao a zasto mi skuter ide u k.... onda

da da bolje prma, zdere remen, i serijala nema tu snagu da izgura taj crveni centralni

samo ti trazi da ti stave nazad serijski centralni

speed:

--- Citat: igor.sb - 07 Veljača, 2008, 18:28:29 ---
--- Citat: andy - 06 Veljača, 2008, 22:14:39 ---danas sam odvezao skut na servis i reko je da će pogledat malo valjčiće i promjenit remen..
ja mu ispričo ovo šta ste mi rekli za centralni i on kaže da je bolji crveni jer kaže da tak remen bolje prima i općenito da bolje ide s tim centralnim itd.itd.itd

--- Kraj citata ---

pa kad ti je vec rekao da ide najbolje sa crvenim centralnim sto ga nisi pitao a zasto mi skuter ide u k.... onda

da da bolje prma, zdere remen, i serijala nema tu snagu da izgura taj crveni centralni

--- Kraj citata ---

u servisu ima pon k**ra* pametnjakovica,nemaju pojma sta radema masno naplacuju,
andy ako ti neznas sam napravit skut,obrati se nama za pomoc,ja nisam nista znao,sve sam naucio,samo volje :icon_thumright:

andy:

--- Citat: igor.sb - 07 Veljača, 2008, 18:28:29 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

evo danas ga je složio i javio je d asutra dodem po njega
reko je da je promjenio valjčiće i da se provozo 20 km i da ide sad dobro sa centralnim crvenim

igor.sb:
sutra se nemoj cuditi zasto ti je max brzina osala ista kao i kad je bio seriski  :icon_thumright:

jel se tebi uoće povecala max brzina otkako si stavio RR i otkako ga ovi stelaju u servisu, koliko se povecala ako se povecala?

andy:

--- Citat: igor.sb - 07 Veljača, 2008, 20:44:13 ---sutra se nemoj cuditi zasto ti je max brzina osala ista kao i kad je bio seriski  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

misliš da se to toliko bude promjenilo za 5-10 kmh ali će imat bolje ubrzanje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju