Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox problem!!!

<< < (17/31) > >>

andy:

--- Citat: igor.sb - 02 Veljača, 2008, 20:35:57 ---odlicno imas najtvrđi centralni koji postoji od malossija za mina

tko to tebi slaze?

nije ni cudo sto ti tako dobro ide skuter

..ubuduce ne bi bilo lose da prvo vamo pitas prije nego sto ti netko uvali glupariju

:icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nisam ja ni znao zašt mi je to uopće stavljao na servisu reko sam mu da samo stavi role i federe kvačila ali ne on radi po svome....
ajde ti meni sad reci šta reć tom čovjeku na servisu ???idući tjedan ga vozim na servis da to slože..bi ja to slago doma da se kužim kao neki na forumu lako vama :laughing7:(jbg)
da mu kažem da samo vrati ovaj stari centralni on je prešo oko 6300 km i dal da mjenjam uopće remen :icon_thumright:

andy:

--- Citat: SlowRider - 02 Veljača, 2008, 20:43:59 ---Dices crveni feder... zuti max.

--- Kraj citata ---

on ga je sam stavio nije me pitao ni ništ samo mi dao stari i reko da je stavio novi centralni :angry7:
pa nemogu vjerovat koji su to idioti ak to rade onda se valjda kuže u to(moš mislit)
ja priznam ne kužim

igor.sb:
reci mu da je glup

vrati seriski, nema smisla kupovat novi seriski 6300 km mu nista ne znaci

promjeni remen

...jel tebi rox pod garancijom jos uvijek?

inace svi ti kao serviseri se kuze kurca...znam kako je kod nas u piaggiu lik stavlja multivar, kaze uz multivar moras odma i kit stavit ili ti nece motor ici dobro...aaaaaaaaaa

andy:

--- Citat: igor.sb - 02 Veljača, 2008, 20:53:23 ---reci mu da je glup

vrati seriski, nema smisla kupovat novi seriski 6300 km mu nista ne znaci

promjeni remen

...jel tebi rox pod garancijom jos uvijek?

inace svi ti kao serviseri se kuze kurca...znam kako je kod nas u piaggiu lik stavlja multivar, kaze uz multivar moras odma i kit stavit ili ti nece motor ici dobro...aaaaaaaaaa

--- Kraj citata ---

ne ovo je 2004 godište nema garancije
ne ali ovom nemoš objasnit baš će on napravit šta mu kažem
e da reko mi je da treba nešto oko federa jebat te je reko da remen treba mjenjat jer se on ne širi jer je star i da se remn mijenja svakih 5000 km :angry7:
jooooooj i još mi onda naplati i ruke i uvijek oko 200 kn....

e hvala ti puno legendo, care  :icon_thumright: :notworthy:

znači da je to razlog zašt skut nejde i nema to dobro ubrzanje daj objasni mi tak ga ja tamo mogu j#bat u mozak :icon_thumright:

andy:
danas sam odvezao skut na servis i reko je da će pogledat malo valjčiće i promjenit remen..
ja mu ispričo ovo šta ste mi rekli za centralni i on kaže da je bolji crveni jer kaže da tak remen bolje prima i općenito da bolje ide s tim centralnim itd.itd.itd

sad ćemo vidjet pa vam javim za vikend

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju