Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox problem!!!

<< < (25/31) > >>

andy:

--- Citat: igor.sb - 09 Veljača, 2008, 18:35:26 ---
--- Citat: SlowRider - 09 Veljača, 2008, 15:03:22 ---a i nisam se dugo vozio preko 80.

--- Kraj citata ---

bojis se?  :toothy11:

2andy...oces slusat nas ili servisera  :frajer:

--- Kraj citata ---

neka sad bude ovako kad ide a kad će stat onda ja preuzimam stvar u svoje ruke naravno uz vašu pomoć :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: igor.sb - 09 Veljača, 2008, 18:35:26 ---
--- Citat: SlowRider - 09 Veljača, 2008, 15:03:22 ---a i nisam se dugo vozio preko 80.

--- Kraj citata ---

bojis se?  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Ma bojim se toga da mi treba 300kn mjesecno za benzin, moram neke stvari razjasniti... :duckie:

andy:
e novi problem skut dimi i dalje nema poboljšanja nakon što sam naštelo karb....
sad je na 2,5 kruga a ovi mulci nećete vjerovat na servisu su ga okrenuli za 4 kruga motor je pio ko luuuuud :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

jel su dize loše i treba mjenjat ili šta ulje je tts castrol a benga sa tifona uvijek :toothy10:

igor.sb:
koja je dizna na kraju, polozaj igle, seriski filter??

sarafic(za zrak) taj nema nikakve veze, s tim karb nes nastelat

i zasto jako dimi, dimi inace zbog previse ulja

promjeni ulje zajeb..taj tts koji i onako izgara na visljim okretajima na kojima se tvoj skuter i onako ne vrti

i nastavi tocit na tifonu  :icon_thumright:

btw...odakle si ti, sta nema nitko u tvojoj blizini tko je voljan malo procackat oko tvog karba a da nije nitko iz servisa

andy:

--- Citat: igor.sb - 29 Veljača, 2008, 20:42:50 ---koja je dizna na kraju, polozaj igle, seriski filter??

sarafic(za zrak) taj nema nikakve veze, s tim karb nes nastelat

i zasto jako dimi, dimi inace zbog previse ulja

promjeni ulje zajeb..taj tts koji i onako izgara na visljim okretajima na kojima se tvoj skuter i onako ne vrti

i nastavi tocit na tifonu  :icon_thumright:

btw...odakle si ti, sta nema nitko u tvojoj blizini tko je voljan malo procackat oko tvog karba a da nije nitko iz servisa

--- Kraj citata ---

za položaj igle ti neznam, a dizna nije mjenjana ko i za serijski karb je, filter je serijski ak misliš na airbox... :icon_scratch:
nemam nikoga u blizini za čačkanje po motoru jedino ja ali neznam....
a skut još uvijek dosta troši...

i kak smanjit dotok ulja...
ja sam smanjio onaj šarafić plavi zaokruženi i sad je na 2,5 kruga...tak mi je slow reko
http://img178.imageshack.us/img178/3729/dsc00016wt5.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju