Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox problem!!!

<< < (22/31) > >>

andy:

--- Citat: igor.sb - 07 Veljača, 2008, 21:20:08 ---
--- Citat: andy - 07 Veljača, 2008, 20:59:45 ---mislio sam dali će se max speed promjeiti za 5-10 kmh ???
a za ubrzanje sam mislio da će biti bolje ali zato kak ti kažeš max speed će bit manji

--- Kraj citata ---

cekaj znaci kako si stavio zx i kako su ti oni drkali s tim crvenim centralnim nije se povecala max brzina u odnosu kad je bio seriski

a ti si mislio da ce ici barem 5-10 vise??

jel to hoces reci

--- Kraj citata ---

ma je prva 4 tjedna otkad  su ga stvili (lani 11 mjesec) je motor išao super sve 5 i do 90  ali nakon zime sve u k_rac nije nikak ubrzavao kad bi se ugrijao i navukao je on do 85 vrlo teško sada možda i malo više
kužišššš

andy:

--- Citat: igor.sb - 07 Veljača, 2008, 20:44:13 ---sutra se nemoj cuditi zasto ti je max brzina osala ista kao i kad je bio seriski  :icon_thumright:

jel se tebi uoće povecala max brzina otkako si stavio ZX i otkako ga ovi stelaju u servisu, koliko se povecala ako se povecala?

--- Kraj citata ---
je max speed se povećao naravno i išao je prvo dobro sa tim crvenim ali sad nakon zime nije nikak ubrzavao sa istim setupom
nemam pojma zašt sad nejde dobro  s istim setupom a prije je išao

igor.sb:
ne znam ja i dalje mislim da da tvoj skuter nema toliku snagu da skupi i izgura remen sto vise na variju kako bi imao max brzinu najvecu

uvjeren sam da bi sa seriskim centralnim bilo najbolje i imao vec krajnju jer to tako ide

andy:

--- Citat: igor.sb - 07 Veljača, 2008, 22:17:45 ---ne znam ja i dalje mislim da da tvoj skuter nema toliku snagu da skupi i izgura remen sto vise na variju kako bi imao max brzinu najvecu

uvjeren sam da bi sa seriskim centralnim bilo najbolje i imao vec krajnju jer to tako ide

--- Kraj citata ---

a dobro vidjet ćemo sutra pa javim...

jedino ne kužim kak je onda išo dobro sa sve isto a sad nejde sa svim istim

igor.sb:
vec ti je prije receno da moze i remen biti

na 6tkm bi ga mogao mjenjati + sto si vozio 1000km na tom crvenom koji dodatno jede remen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju