Općenito > Generalno o skuterima
Skuter : Luna 50 SpeedJet EVO-ima li tko iskustva?
dusVu:
nije valjda da tak dobro ide njegov kinez? bas me zanima recimo usporedno sa animatrixovom lunom kak ide...
benjamin_hawk:
--- Citat: dusVu - 08 Svibanj, 2011, 19:23:31 ---nije valjda da tak dobro ide njegov kinez? bas me zanima recimo usporedno sa animatrixovom lunom kak ide...
--- Kraj citata ---
neka sada postavi snimak nas dvojica na mome idemo i trkamo se sa drugom koji ima jetforce oderali ga i na statu a na krajnjoj da nepricam miki je svoj poso odardio kako terba.malo prije sam izasao na glavni amgistralni put bru cestu i idem i zaobilazim auta iso mozda nekih 80 po gps neznamo jos koliko ide posto kazaljka zakuca u plastiku i pocne se savijat nesmijemo vozit do kraja sa dvojicom uz brdo malo ide 80
benjamin_hawk:
http://www.youtube.com/watch?v=JCa49X9alS0&feature=player_embedded#at=192 evo momci kako ide skuter sada pregledajte stime da ide jos bolje spuh nije zavrnut kako treba,pretvrd je feder i tako neke sitnice miki je majstor ipooo. "miki je onaj sto vozi sprinta a ja onaj sto sjedi nazad" :headbang:
Miki-speedy:
--- Citat: benjamin_hawk - 08 Svibanj, 2011, 19:44:43 --- evo momci kako ide skuter sada pregledajte stime da ide jos bolje spuh nije zavrnut kako treba,pretvrd je feder i tako neke sitnice miki je majstor ipooo. "miki je onaj sto vozi sprinta a ja onaj sto sjedi nazad" :headbang:
--- Kraj citata ---
S tim da je mokra cesta pa nisam bas smio do kraja drzat i hladno je i trese se volan kad predje 70 ako ga ne drzim.
dusVu:
to je sa dvojicom? fino fino...de stavi skuter u garazu da neidemo vamo vise u off
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju