Općenito > Generalno o skuterima
Skuter : Luna 50 SpeedJet EVO-ima li tko iskustva?
wonderkid:
--- Citat: benjamin_hawk - 08 Svibanj, 2011, 13:05:53 ---haha ajd sto ih uporedjuje nego ja njega oderem sa svojim kinezom toliko o nrg :PP XDD
--- Kraj citata ---
naravno da je moguce,kad otvoris izduv na kinezu te stavis rezo spuh uz odblokirani cdi,to vec lici na skuter,daj si sad zabrij da on to na nrgu napravi,pa di si ti onda
Miki-speedy:
--- Citat: benjamin_hawk - 08 Svibanj, 2011, 13:05:53 ---haha ajd sto ih uporedjuje nego ja njega oderem sa svojim kinezom toliko o nrg :PP XDD
--- Kraj citata ---
Mozda sad kad je poturpijan izduv,odblokirani cdi,trek al dok nije bilo cdija odblokiranog i poturpijanog izduva nisi bio brzi :icon_thumright:
benjamin_hawk:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Svibanj, 2011, 15:13:17 ---Mozda sad kad je poturpijan izduv,odblokirani cdi,trek al dok nije bilo cdija odblokiranog i poturpijanog izduva nisi bio brzi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo me jebe star al i njega cemo sredit
dusVu:
miki , spuh , malo postelas prijenos i sve..i jedes ga :icon_biggrin:
Miki-speedy:
--- Citat: dusVu - 08 Svibanj, 2011, 17:08:09 ---miki , spuh , malo postelas prijenos i sve..i jedes ga :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Hhaha :D Piaggio je piaggio sto jest jest :toothy11:
Ja svoj jos nisam upalio otkako sam ga poturpijao tako da ne znam jos kako ide al ako stavim spuh beni pa-pa :laughing7:
Ma da moram priznat i njegov sad ide bas fino,uskoro cu postavit snimak ubrzanja,sreca kad kinez ide 80-90 na sat je kao kad piaggio ide 110 :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju