Udaraju valovi vjetra kroz sve to, jos na mahove te s boka soraju, uglavnom borba.
Znam o cemu pricas, ali znam i sto sam napisao.
Kozna oprema, uska da jedva udahnes punim plucima..... Nema lelujanja, oscilacija, vibracija, samaranja vjetra.
Osim ak nije neka oluja, ali onda bi i gol imao takve probeme. Poanta je imat usku opremu sto je vise moguce.
Isto vrijedi i za kacigu - odabrat pravilnu velicinu i unutarnji oblik za glavu, pa kad se pogledas u ogledalo, izgledas ko hrcak - to je to. Taman na granici premalog, ali da nema bolova u glavi nakon sat i vise voznje.
To je sve sto mozes napravit. Ostalo je do majke prirode i jacine udara vjetra - probaj ako ces bit u prilici vozit po jadranskoj magistrali kad je zatvorena zbog bure za motocikle - to je nesto neopisivo (u negativnom smislu, naravno)
A moram rec i da je voznja 100 km/h u odnosu na recimo 150 km/h razlika nebo i zemlja sto se svega toga tice. 200 km/h naravno jos razlicitija - cak je vecarazlzika nego izmedju 100 i 150. A sve preko toga je prica za sebe - ali za to se vec koristi i zastita od vjetra koju pruza motor i blesavo je na nakedu vozit brze dulje vrijeme (pod dulje vrijeme cak mislim na 5 minuta)