Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
SCANIA R500:
--- Citat: matija84m - 25 Rujan, 2021, 11:02:03 ---Najvise mi se svida ovaj dekolte :lickmeee:
--- Kraj citata ---
koji čičon :binkybaby:
matija84m:
--- Citat: zvonkec92 - 25 Rujan, 2021, 14:27:48 ---
--- Citat: matija84m - 25 Rujan, 2021, 11:02:03 ---Najvise mi se svida ovaj dekolte :lickmeee:
--- Kraj citata ---
Bome i meni, neznam ciji je al je za oskara :laughing6:
--- Kraj citata ---
Ti neznas ciji je a slikal si :dajmenemojj:
v3kac:
--- Citat: Corector - 25 Rujan, 2021, 13:52:37 ---Opcenito sam odustao tj..radikalno smanjio vanjsku prehranu, bio nedavno na Burger festivalu i samo gledao (doduse propisno sit od doma, jer je tako.lako gledat) s pivom u ruci u cijene koje idu i probijaju olako na 60, 70kn za Burgercic pod zub. Meni je jasno da je svaki covjek i pol u prosjeku danas milijunas, al mora netko biti razuman pa sprijeciti da smo svi milijnasi.
S druge strane, rijesio sam, da jucer probam burger u Fork-u, i imao sam srecu da sam kusao cak 4 izvedbe. Za mene kao osobu koja tezi best buyu, a da nerijetko izbrasnari i najbolje, ovo je za sad najbolji Burger. Nesto sam jutros podgrijao jer je bilo i za van, i odlicni su i drugi dan.
--- Kraj citata ---
Točno to ...kao da je ovo iz moje glave.
Danas sam u Graši roknuo Grašo svinjsku šniclu, definitivno kvalitetan komad mesa, da se razumijemo nije to premium ali pošto nisam milionaš još uvijek.n
Usput sam pojeo još pola zagrebačkog kaj je mami ostalo, i pola porcije teletine u umaku sa njokima :icon_biggrin:
Bilo mi žao da se sva ta fina klopa baci :icon_biggrin:
Sve u svemu fina je klopa.
Ali se često ulovim da zbog pre čestog jedenja u gablec varijanti i svih ostalih događaja rođendani svade i slične fešto da sve više počinjem cijeniti jednostavna jela pripremljena da savršenstva kao recimo burek ba i to, naprosto mi često fali onaj domačiji šmek svem tome.
tako sam kod graše npr uzeo samo šniclu i salatu.
vidio sam neki dan na samom kvatriću prek puta placa gore kod solarija da je otvorena slastičarna sa baklavama "La turca" pa ako je netko probao ?
Usput probao sam vrhunski hamburger u "barel" u popovcu kod sesveta ali je preskup ili premalen ili oboje
Corector:
--- Citat: --- i pola porcije teletine u umaku sa njokima :icon_biggrin:
Bilo mi žao da se sva ta fina klopa baci :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ovo gore? :laughing7:
v3kac:
da da to... :icon_biggrin: ali samo pola :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju