Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
zvonkec92:
Za burgere bi preporucio Fork Restoran & Bar u Velikoj Gorici
matija84m:
Najvise mi se svida ovaj dekolte :lickmeee:
dario007:
--- Citat: v3kac - 24 Rujan, 2021, 21:02:55 ---
--- Citat: dario007 - 18 Rujan, 2021, 20:22:14 ---Domagoj Jakovlje
Rustica Dubrava
Jadran V.Gorica
--- Kraj citata ---
thnx u jadranu smo na 4 kreknuli 2 plate bilo malo malo :icon_biggrin: i previše pomfrija i kruha smo repete tražili :icon_biggrin:
U Rustici sam bio čini mi se po čevape ili tak netš ono li la...
Ostaje mi probati broj jedan sa liste .
sutre idem u Grašu sad ču ih sve doma zaj jer ču reći da znam za novu ponudi ima da blenu ovi moji :icon_biggrin:
Gdje se u zg jedu hamgurgeri ?
Uvijek je bitan omjer ukusno količinski korektno po ok cijeni
--- Kraj citata ---
Ako ces se opet nac u Rustici,probaj gurmansku pljeskavicu,ukusniju nisam nigdje jeo,a bome je i kolicinski ima puno.Minus je sto lepinju i sve dodatke posebno placas.
Osobno nejdem precesto u Jadran,ali decki su ga nahvalili i ovo par puta sto sam bio prezadovoljan.
Moj osobni favorit je Domagoj u Jakovlju.Tamo se uglavnom idr na Zagrebacki jer je ogroman.Ako ides sa ekipom koji mogu fest posjest,onda definitivno tamo.Opcenito je sva klopa na nivou.
Evo da vidis kaj to je
Corector:
Opcenito sam odustao tj..radikalno smanjio vanjsku prehranu, bio nedavno na Burger festivalu i samo gledao (doduse propisno sit od doma, jer je tako.lako gledat) s pivom u ruci u cijene koje idu i probijaju olako na 60, 70kn za Burgercic pod zub. Meni je jasno da je svaki covjek i pol u prosjeku danas milijunas, al mora netko biti razuman pa sprijeciti da smo svi milijnasi.
S druge strane, rijesio sam, da jucer probam burger u Fork-u, i imao sam srecu da sam kusao cak 4 izvedbe. Za mene kao osobu koja tezi best buyu, a da nerijetko izbrasnari i najbolje, ovo je za sad najbolji Burger. Nesto sam jutros podgrijao jer je bilo i za van, i odlicni su i drugi dan.
zvonkec92:
--- Citat: matija84m - 25 Rujan, 2021, 11:02:03 ---Najvise mi se svida ovaj dekolte :lickmeee:
--- Kraj citata ---
Bome i meni, neznam ciji je al je za oskara :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju