Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1315/1407) > >>

matija84m:
Jbt kakva je to onda koza kad je poderal kroz par godina :n1:

v3kac:

--- Citat: matija84m - 19 Prosinac, 2020, 16:35:49 ---Jbt kakva je to onda koza kad je poderal kroz par godina :n1:

--- Kraj citata ---

on je interijere mjenjao jel ih je kupio jeftino, jednom crveni kožni interijer za neke smješne novce, i dva puta m tech sjedala jel je štipnuo po 500 eura dva puta.

Ali ostalih glavobolja sa mehanikom nije falilo, eh da sad kad mi memorija malo proradi, znam za 2 e92 2.0d, znači sa lakšim motorom pod haubom a ne 335i npr, riknule do 200 tkm kompletne letve volana svaki servis je bio cca 10 000 kuna, na oba primjera, to im je jedna os tipskih mana.

Od f serije me Bmw uopće ne zanima jel su to epskih smeća, f11 pati od zadnjeg ovjesa nivoregulirun strašno, par senzorića 1000 eura i više, voli da odjebe i pumpa.

Kad su mi dopizdile benđole kupio sam francusko g#vn% 3.0 v6 200 ks i najednom sam se voziooooo.
Da se razumijemo Pežo nije naj auto na svijetu, ali za novac daje više nego Bmw.

Još jedna stvar najjači inžinjerig ikad i kvaliteta automobila je bio mercedes do kasnih 80-tih.

Npr mercedesi linije 126 coupe su gutaći kontinenata i odgovorno tvrdim da takav auto u gepeku preveze svoj životni vijek jednog bmwa f serije. 

Dalje pogledajte kaj arapi voze, Dubai bmw je tamo nužno zlo, najviše se vozi toyota i nissan.

Kad sam radio u rentacaru među najboljim novcatim autima je bio hyunday, iznenađujuć, u klasi kompakta, žao mi je kaj hyunday ne uvozi na naše tržište svoje premium modele jel bi za čas bio dar mar, biti će i to za kakvih 20-30 godina.

živili mi svi bmw fanatici  :icon_biggrin: u rangu alfaša  :icon_biggrin:

challenbeen:
jeste vi te benveje kupili ganjc nove pa vam se nakon nekog određenog vremena počeli kvariti gdje ste ga servisirali sve te kilometre kod provjerenog mehaničara ili ste kupili polovnjake iz nekih tamo iz uvoza?
isto ko jebeni francuz.. ako ga odma pravi mehaničar ne servisira nego fušari, dobiš g#vn% posli...

Corector:
A vidi, daleko sam od auto fanatika, al ostvarit 100k na svoju ruku bez ikakvih osigiranja, garancija, nije uopce lako.
Malo sam se podsjetio situacije i sad su mi jasne neke stvari oko problematike, daju se izvrsit neki manji zahvati glede eliminacije dpfa koji razjebe ulje i skracuje vijek turbu zbog podpritiska, i onaj sugavi egr eliminirat da ne smanjuje promjere u usisu do glave uz popratni zacadjivanje.
Ionako sam si zacrtao nekog random kompakta koji je na dobrom glasu, a cak bi mogao biti i Hyundai. Medjutim, znam i ja covjeka koji je namlatio lovu na polovnim korejcima.

challenbeen:
Hyundai je brutalan auto!
i40 je ono auto topčina!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju