Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1314/1407) > >>

v3kac:

--- Citat: grx - 15 Prosinac, 2020, 22:06:09 ---Kazem samo iz svog iskustva...znam da sam u prednosti po pitanju određenih troskova...
Uglavnom, f30 je po meni solidan auto koji solidno ide i malo trosi a to mi je najbitnije.
Ne bi se u ovu raspravu ni ukljucio al nervira me kad se pljuje po necemu bez nekog posebnog razloga.

--- Kraj citata ---

Mladi gospon, nakon 20 tak primjera bmw kvalitete, nema šanse da u moje dvorište uđe Bmw noviji od  1985 godine, samo i isključivo za brzu daljnu preprodaju i to veliko možda.
--- Citat: Corector - 16 Prosinac, 2020, 20:51:53 ---Jest skupa s faznim lancem, doso novi malo apgrejdani da ne pukne lancic opet  :D

--- Kraj citata ---

Jedan vješti gospodin je u 5 godina otplatio kredit za kuću na onom mutatnskom motoru 2.0d kaj ima lanac sa zadnje strane.

Može se dizati na zadnje noge tko god hoće bmw je postao smeće par-ekselans, kažu istina najviše boli.

Corector:
Vikac jel znas ista jesu li odradili kakav konkretan upgrade s onim  redizajnom f30 seriie gdje su svi ti motori dobili nesto na snazi izmedju ostalog, ili pak u ovoj novoj g20 seriji, makar je to jos novo pa treba pricekati da vrijeme pokaze. Ili pak za neki aftermarket upgrade glede seta spanera i lanca?
Tesko je naci pravog covjeka jer je taj uvijek u radioni.

v3kac:
Za konkretno pitanje ne znam jel me nije interesiralo, ali na stranu lanac, nije to jedina boljka bmw vozila, jedan od većin je npr korozija koja se izaziva namjerno i to iz generacije u generaciju, e34 zadržava vodu u pragovima straga a e39 napred... velik problem sa nivoregulirungom na f11, loša kvaliteta plastike interijeri nakon 12-15 godina se sami razljepljuju, npr e60... onda kožne navlake sa kojih se boja oguli na 200 tkm.... i tako dalje.

Corector:
Dobro vikac, ima tih nekih mana, a ovi Mojsije modeli me ne zanimaju. Ono sto sam primjetio iznutra, razlijepe se rukohvati iznutra, i sreca zamkenski su jeftini a odlicni, posto mi je to jedina zamjerka a znam kakvih sve imaju drugi auti, ovo je vrh i topcina, pogotovo s jeftinim upgradeom. (Medjutim postoje francuzi koji znaju imati toliko mana da ih svako malo vidjam na cesti i to samo njih za redom). To mi je jedina zamjerka u interijeru koju sam primjetio, doduss ima raznih interijera. Medjutim komplretan dojam je i dalje uvjerljivo bolji i finiji od mase danasnjih jeftinijih auta koji djeluju kao obicni komad reciklirane olaastike i jos su skripavci uz to. Ima finih i njeznih materijala koji zauzvrat daju finocu i dobru izolaciju, i jos ako se pazi, to se da ocuvati. A ako takve stvari ne pazis, onda budu najruznije, jer obicna plastika je ista i kad je sjebes.
Takav sam i sam i ista sreca me sluzi.

Gledaj kak je ovaj ocuvan sa 300tkm, a na najgorem je glasu.

v3kac:
Kaj mi sad sa tih slika vidimo bež kožu koja je možda iz nekog benzinca moj frend kad je imao e92 4 puta je promjenio interijer, zapravo sjedala i bočne tapecirugne 2 seta m techa i 2 kože, tada je to bio auto star 2-3 godine i svake godine drugi interijer takoreć ?

a problemi sa strujom na e90 92, senzori, senzor abs-a turbine crkavele, a sve to ultra održavanje za cijenu jednom čitavog francuskog g#vn# SAMO  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju