Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1311/1407) > >>

challenbeen:
ATE je prije znao biti osjetljiv na prvu kišu/lovku/pranje i ako se zagriju, odmah se deformiraju na sami dodir sa vodom...

grx:
Gdje pratis ovo sto si za dpf napisao?
Jel lanac mijenjan?

Corector:
Jest mijenjan je lan%u010Di%u0107 60tkm prije mene. Imam Carliya za dijagnostiku i modanje i igranku s elektronikom. Ispada da ce se to sve uskoro raspast s obzirom da sam sretnik, ali zvukovi su i dalje onako fini i isti, nacujem ja svako zlo prije negoli dodje.

Imao sam jednu anegdotu nedugo nakon kupnje. Poceo mi strugati ventator hladjenja u kabini. Reko j#bo te bmw. Dodjem do njega, kad u peraje upala slika neke cure, format slike je bio za osobne dokumente :D
I bateriju sam mijenjao u daljinskom jer mi je izdusila na Sljemenu dok sam se spustao niz snjezne padine na Purejet skijama ( zasto purejet, pa zato sto sam ih dobio za dzabe, ali sam ipak uzeo pancerice pa je to purejet filozofija), nisam ga mogao otkljucati pa sam se sjetio da ima mehanicki kljuc, ali jebi mu mater, ne mozes ga upaliti. I onda mi se upalila anti%u010Dmrlje%u0107a lampica i grijao sam kljuc puhanjem da baterija dodje k sebi, i jebeno uspio. Od tada koristim Duracell i nema problema vise. Za svaki slucaj sam ubacio novu u pretinac za nedaj boze.
Sve u svemu, teoretski, mogao bi hendlati lijepo i s francuzom, ali vec sam dozivio vise crnih pogibija s njima i to je za mene crna rupa, jedva se nosim da ih obidjem s puta, a da se ne nasekiram.

grx:
Super, ajde neka nisam sam koji je zadovoljan sa svojim f30   :hello:

Micem se s teme da ne spamam vise... :hello:

PS.
Mozes ga upaliti ako ti krepaju baterije.
Meni je krepala dok sam bio na moru. S desne strane ispod volana imas oznaku kljuca , tamo prisloni i upalit ce bez obzira na bateriju...

Corector:
Eto nisam znao, a ima fino nacrtano, u neku ruku mi je zao sto malo znam o Bmwu, inace se najbolje ucim na vlastitim greskama, ali neka tako ostane.

Covjece, pa ja vozim i najproblematicnije skutere ikada!

Ma dobro je to sve, meni je se vec osladilo i sa jednim i sa drugim, a sad nek se sve spusi  :D :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju