Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
Corector:
--- Citat: PchelaUbica - 27 Rujan, 2020, 14:37:11 ---
Prijatno!!
--- Kraj citata ---
Prijatno, di je mesina?
stipe:
di je taj graso?
di cu zenu i dvoje male dice odvesti da se najedemo, a da nas ne opeljuse?
balki:
Graso, Magazinska klet, Paulaner pivnica Crnomerec, Budweiser pub Kvatric, Batak grill. Ovo mi je na prvu sto mi pada na pamet.
stipe:
Ok, hvala
Tomi_ZG:
Ak ti kaj pomogne,ne znam koliko ti je usput bilo koja od lokacija,ja uglavnom pohodim ova mjesta,nisu fensi lokali jer me ne zanimaju dva zrna graška na tanjuru ukrašena mrkvom i zalivena splačinom koja se zove po francuski i porcija košta 300kn,mada je sve kulturno,ukus i miris je na razini i porcije su za najest se
Pa krenimo redom ;D
- Restoran Grašo(grad Zabok),preporučam; lungić sa žara,punjeni lungić sa sirom i špekom(tražit da izbace krastavce),Grašo pileća rolna punjena kajmakom,Grašo svinjski odrezak punjen sirom i špekom,Grašo pljeskavica punjena sirom i izvana omotana špekom(400g),piletina na naglo u umaku od gorgonzole + njoki,Grašo plata za dvoje(najedu se i troje normalnih)
- Pivnica Turopolje(Velika Gorica),preporučam; punjeni lungić koji serijski dolazi sa pečenim krumpirom i prženim lukom,bilo koji od Zagrebačkih odrezaka(pileći/svinjski/pureći),pljeskavica punjena sirom
- Bistro Jadran(Velika Gorica),preporučam; gurmanska pljeskavica(350g),mješano meso za jednu osobu(500g - ispoštuješ se ko Isus),čevapi kojih inače nisam extremni fan ali tu su vanserijski,lepinja je također vanserijska sportski napacana
- Konoba Veranda(ZG Dubrava),preporučam; punjeni lungić(u serijali pečeni krumpir + povrće sa žara),pržene lignje + pomfri i tartar,Leskovačku pljeskavicu
- Pizzerija Verona Due(ZG Dubrava),jako dobre pizze koje god,samo jedna veličina,bogate,dobri sastojci
- Kastel(ZG Dubrava),roštilj po Bosanski na drveni ugljen,preporučam; šiš čevapi koji su propisno ljuti pa znaš da jedeš šiš,a ne običan čevap naboden na drveni štapić,pljeskavica punjena sirom
- Papa Toni(ZG Dubrava/Poljanice),meksička jela + pizza,puno vrsta tortilja i srodne im braće sve za Oskara,Slavonska pizza vrhunska
- Ožujsko pub maxi(Maksimir),burgeri za Oskara od kojih se i najedeš
--- Citat: challenbeen - 25 Rujan, 2020, 14:15:49 ---Kao klinac, svaki put kad sam išao za Zg kod tatinih frendova, stali smo u Čingača
--- Kraj citata ---
Često obitavam u blizini Čingača i znaš kad idem tam jest - nikad,taj lokal je nekad valjao,sad poslužuju meso ko da su ga kompresorom napuhali,ono šiš veličine limenke cole 0.33 samo kaj ti ne eksplodira u facu,a za 10 minuta se ispuše,katastrofa
--- Citat: balki - 28 Rujan, 2020, 13:23:02 ---Graso, Magazinska klet, Paulaner pivnica Crnomerec, Budweiser pub Kvatric, Batak grill. Ovo mi je na prvu sto mi pada na pamet.
--- Kraj citata ---
Balki brate daj ti meni reci ak znaš di mogu pojest dobar biftek koji je propisno odležan da ne dobijem đon od cipele,a da nije više od 150kn/250g
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju