Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1171/1407) > >>

Corector:
Bas su zajebani ti oblaci, na kraju me potjeralo doma jr su kapljice pocele propadivati i uspio sam pobjeci.

Zajebana su ova vremena, ja sam kolesa sklonio u podzemnu garazu, po danu istopi farove, izgubi 1 nijansu boje, a unutra kad udjes u onaj toplinski sok, pa dok sacekas rashladjenje, skine ti barem 17 godina zivota taj sok, i jos da ti stojim po guzvi ma nema sanse. Zato se skutercad habaju na veliko uz specijalne rute koje minimiziraju cekanja i zaustavljanja na zanemarivu razinu, a i samo cekam kad ce udarit tuca velicine nogometne lopte iz ovoga.

Mrale pa kako uvijek zaobidje Pokupsko, a tamo roka cesto, rekao bih ovako od oka. Znam da u BiH voli padat ko ludo,a do Save je vec crta.

SF2 Freak:
HAhahahahah PA i ja jucer u 10 do ponoci picio iz Petrinje jer sam vidio da ce biti kaos kolko je sijevalo.
Za 33min dosao kuci i to mi je za sada rekord  :toothy9:

Corector:
33min za 56km? Pa to nemres skinuti ispod 50min.

Ispada ti prosjecna brzina 101kmh.
Al drago mi je sto si konacno odradio swap na purejeta :headbang:

ivano_007:

--- Citat: Corector - 28 Lipanj, 2019, 10:23:00 ---Ispada ti prosjecna brzina 101kmh.
--- Kraj citata ---

Šta peža zna koliko ide kad grmi i sijeva :laughing7:

Podsjetilo me na onaj vic kad je Haso naletio na lava u pustinji i brže bolje se popeo na stablo. Pa ga pitali "kakvo bolan stablo Haso usri pustinje?". A govori Haso "nema tu ima nema, penji se il si gotov" :toothy12:

Corector:
Pa moguce je, sjecam se jedne neugodne situacije sa psom koji me ganjacio, pa sam preskocio i ogradu i zivicu od susjeda za koju sam mislio da je nemoguce preskociti. Divio sam se sam sebi par dana nakon toga u uvjerenju da to ne bih mogao ponoviti.

PS planiram si uzeti onu mrezu za kampiranje, treba mi neka jaca, di toga ima?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju