Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1170/1407) > >>

dario007:
Stevo

Corector:
Otisao do Gorice, i kad sam vec tamo reko da vidim gdje to jebeno sijeva, neko sranje se stvorilo na nebu i tripuje po Pokuplju.

Reko idem van iz grada j#bo mu isus mater uzarenu, sad sam u sumi na povjetarcu, a usput malo tripnuo s Kymcetom.

Corector:
Pas mater, pa kakvih to zivina ima ovdje u sumama, usrao sam se kao influencer jer me neka zivina vrebala iz zbunja dok sam tipkao na fonce. Kud sam bas uzeo Kymca u kojem nemam nikakvog naoruzanja... j#bote ne prestaje trcati iako sam isturirao Kymca.

zvonkec92:
Mrale ja u Pokuplju i tu su zvijezde na nebu a svuda okolo sijeva

aragonY:
Mrale to sranje što se stvorilo na nebu je dotripovalo do mene prije par minuta, opšti haos u roku 20ak minuta se napravi a dan prošao bez ijednog oblaka i do maloprije sam bez majice hodao po dvorištu haha , dobio sam boju danas rođena mati me neće poznati samo da ovo crvenilo prođe  ;D .
U blizini mene je voda čovjeku uspjela napraviti nekog spoja na kući (negdje propišalo ili šta već nemam pojma) i izgorilo mu sve, led, vjetar, grmljavina ko da smo na Tahitima pa nas uragan spuca u sekundi čovječe  :confused5:

Al nek je u mene auto friško oprano i sad nek čmrlji napolju, nek, nek  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju