Tomi runneru ti je potrebna kompletna generalka. rstaviti ga plastike sve dole izvadit masinu. Picnuti ju , a onda i rezervoar izvaditi oprati i prekontrolirati pumpu. NOva crijeva i gas. tek onda ces biti miran , ovako imas izdahnutu crkotinu sa kojom se ja nebi usudio ici bilo gdje.
Ma je,i onda bu svizac zamotao čokoladu u omot,još si zaboravio nadodat pranje plastika iznutra i zadihtavanje mašine crvenom temeljnom bojom
Nisam dirao runnera dva dana i reko aj da ga probam upalit,prije toga sam još jednom otvorio lonče i ispustio bengu,upalio je na zub i krenem se provozat po ulici gore dolje više puta i on radi normalno,dva puta sam otišao do Zvonkeca i nikakvih problema da kucnem od drvo,kad sam se vratio još dva puta sam ispustio bengu,ne mislim nikaj raskapat jer sam prije točno tjedan dana prao i ispuhao karb,eventualno ću skinut klipić i iglu i lagano ga raspuhat kroz atomizer,prije toga ću maknut šarafić na lončetu,pa ga malo verglat da se sam ispere bengom ak je kaj uletilo,živio fuš