Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Citat: renato99 - 08 Ožujak, 2016, 20:07:25Fala Gore je sve ostavil sam da diht masa stegne preko noći pa budemo sutra vidli kaj veli Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalkkaj smo se vozili, vozili smo se Citat: ditek - 08 Ožujak, 2016, 19:57:27sretno sa slaganjem, bu to dobro i ja sam danas sarafil cjeli dan ali obrnuti proces sa 70 na 50 znači BB tuning majka
Fala Gore je sve ostavil sam da diht masa stegne preko noći pa budemo sutra vidli kaj veli Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
sretno sa slaganjem, bu to dobro i ja sam danas sarafil cjeli dan ali obrnuti proces sa 70 na 50
Citat: zrakoplovac - 08 Ožujak, 2016, 20:33:37Citat: renato99 - 08 Ožujak, 2016, 20:07:25Fala Gore je sve ostavil sam da diht masa stegne preko noći pa budemo sutra vidli kaj veli Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalkkaj smo se vozili, vozili smo se Citat: ditek - 08 Ožujak, 2016, 19:57:27sretno sa slaganjem, bu to dobro i ja sam danas sarafil cjeli dan ali obrnuti proces sa 70 na 50 znači BB tuning majka BB mama makar i serijala.. ko proba BB lako zaboravi 70tke
Nisi trebo skidat nis osim male plastike kod glave Sent from my nokia 3310 using Tapatalk
Upalil je dva put po 15 min sam ga stavil da radi s hlađenjem i lagano niti trećina gasa kojih 4 km sve se činilo super al dojdem doma neki zvuk nemam pojma čudan ugasim, ponovno palim ništ radi super malo gasa okretaji na 3 tisuće tak ostanu i opet zvuk nemam danas više ni volje ni živaca a ni nemam pojma u čemu je problem Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
Citat: renato99 - 09 Ožujak, 2016, 18:19:26Upalil je dva put po 15 min sam ga stavil da radi s hlađenjem i lagano niti trećina gasa kojih 4 km sve se činilo super al dojdem doma neki zvuk nemam pojma čudan ugasim, ponovno palim ništ radi super malo gasa okretaji na 3 tisuće tak ostanu i opet zvuk nemam danas više ni volje ni živaca a ni nemam pojma u čemu je problem Poslano sa mog E2303 koristeći TapatalkZvuk masine? Kuckanje? Vibracije? Da ti fals ne vuce?