Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
to je tak kad se suhom zamjeris.. baca kletve non stop.. meni je vec 2 put bacio.. prvi put radilica pukla a sad vodena pisa jos pogotovo sad oko haloweena se treba pripazit
Peza kao zgewindani Lamborgini
Citat: ditek - 01 Studeni, 2015, 19:57:53to je tak kad se suhom zamjeris.. baca kletve non stop.. meni je vec 2 put bacio.. prvi put radilica pukla a sad vodena pisa jos pogotovo sad oko haloweena se treba pripazit i mene je neko coprao isto hahah
Poz dečki Novi sam u ovom Evo jedna slika od Frenda i mene Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Kaj imaš nešto nadrkano Kolko ti ide skuter? Znam te često vidit Jel si ti možda došao u Karlovac na meet? Mislim da sam te tam vidio Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Ko su ti da im doniramo za cuning ?? HahaSent from my SM-G925F using Tapatalk
To smo vidjeli i pretpostavili jučer, dakle niš novo. Slikaj jbt možda se može spasit nešto
Ok to preskacemo... 4t cuning cemo ostavit za vremena kada netko dobije na euro jackpotu hahah
Samo se rugajte peži , Tomi ti si sljedeći Iglice će letiti ko iz kalaša na spuh
Citat: SF2 Freak - 01 Studeni, 2015, 20:00:32Samo se rugajte peži , Tomi ti si sljedeći Iglice će letiti ko iz kalaša na spuh Pa jučer mi je opet krepo puž,moram skinut kotač da ga umlatim čekićem ko zadnji put kad je proradio
Citat: nik_praskaton - 01 Studeni, 2015, 20:18:19Ko su ti da im doniramo za cuning ?? HahaSent from my SM-G925F using Tapatalkanabellas prvi