Tehnički kutak > Blokade
skidanje blokade na suzuki katani?
bullet:
To je nizozemska stranica, nije švabska. Evo sad sam malo gledao
Cilinder begrenzing - begrenzing bi na engleskom došlo delimitation a što bi na hrvatskom došlo razgraničavanje, pa bi cilinder begrenzing možda bilo neka kao brtva na cilindru, možda neka tanja ili tako nešto.
Luchtfilterbegrenzing - luchtfilter bi bio filter zraka, pa opet taj begrenzing, to nemam pojma na šta bi se moglo odnositi.
Spruitstukbegrenzing - spruitstuk je nešto vezano za usis ili ispuh, google izbacuje slike ispušnih grana i usisa, al evo recimo za ovu sliku piše spruitstuk 25mm http://www.josdijkman.nl/images/inlaat/5999spruitstuk25minarelli.jpg
Pogledat ću sutra ako ne budem išao u OS
igor.sb:
jel trebas pomoc :toothy11:
stavio sam na svijetskutera/forum pa mozda se nađe tamo netko pametni pa i odgovori...al sumljam?
:icon_thumright:
SlowRider:
Potegni markerom crtu po variomatu (netrebas skidati variomat, samo dekl) zacrtaj provozaj se koliko ide i pogledaj do kuda se penje. Ali kako da mi znamo jel to ide u okretaje ili ne, dali ima neku el. blokadu ili ne, pitanje je sad.
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 24 Veljača, 2008, 14:18:48 ---Potegni markerom crtu po variomatu (netrebas skidati variomat, samo dekl) zacrtaj provozaj se koliko ide i pogledaj do kuda se penje. Ali kako da mi znamo jel to ide u okretaje ili ne, dali ima neku el. blokadu ili ne, pitanje je sad.
--- Kraj citata ---
nema blokadu na struji da ima pisalo bi cdi bla bla na onoj gore stranici sto sam dao link
a ovo ''luchtfilterbegrenzing'' sta je to...svaka peugeot masina ima tu blokadu
a ovo sa cilindrom imaju samo katane ac/lc
Drnda:
--- Citat: igor.sb - 24 Veljača, 2008, 17:03:16 ---
--- Citat: SlowRider - 24 Veljača, 2008, 14:18:48 ---Potegni markerom crtu po variomatu (netrebas skidati variomat, samo dekl) zacrtaj provozaj se koliko ide i pogledaj do kuda se penje. Ali kako da mi znamo jel to ide u okretaje ili ne, dali ima neku el. blokadu ili ne, pitanje je sad.
--- Kraj citata ---
a ovo ''uchtfilterbegrenzing'' sta je to...svaka peugeot masina ima tu blokadu
--- Kraj citata ---
Ima piksnu ispred varia i limic iza varia, pogledaj, mogao bi biti da ima taj limic, njega ima peugeot :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju