Tehnički kutak > Blokade
skidanje blokade na suzuki katani?
bullet:
htio bi si skinuti blokadu na katani, i to pod hitno, zanima me šta bi sve trebao pomjenjati na njoj (Suzuki katana ay 50 2001.g.)
bullet:
Šta nitko ne zna??
Jel ima kakve koristi stavljati cilindar i klip 70ccm ako se prvo ne poskidaju ove blokade?
Kad sam ga ja kupio, tip ga je prije toga pokušao odblokirati, i kao ako skine blokadu ostavit će si ga a ako ne uspije prodat će ga, i nije uspio i ja ga tako uzeo, i on kaže kao da nema prsten na variomatu ni suženje u auspuhu ??? tako da ga nisam uopće ništa dirao, čak me prije nije ni zanimalo skidanje blokade, al sad se pitam koji qrac da radim ???
Drnda:
ako nema na variomatu i auspuhu, onda mu je najvjerovatnije blokiran cdi tj. struja
igor.sb:
s obzorim da je to suzuki/morini masina kao i na mom sr-u
blokade bi trebale biti kod varija i na auspuhu, nema gdje drugdje biti
i naravno da nema smisla stavljati kit ako se prvo ne skinu blokade, i naravno samo kit(klip i cilidar od 70ccm) isto tako nema smisla stavljati ako je sve ostalo serisko
--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2008, 23:08:17 ---ako nema na variomatu i auspuhu, onda mu je najvjerovatnije blokiran cdi tj. struja
--- Kraj citata ---
nema blokiarani cdi
bullet:
Dogovorio sam se danas sa jednim tipom za ponedjeljak, on će to riješiti za 100kn, ne da mi se yebati s tim, dok ja budem bio na poslu, on će to riješiti i amen
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju