Tehnički kutak > Blokade

skidanje blokade na suzuki katani?

<< < (3/10) > >>

Drnda:

--- Citat: bullet - 14 Siječanj, 2008, 21:39:32 ---Danas ga tip raskopavao, i kaže da nema nikakvih blokada, kaže da je skidao i karburator, i variomat i auspuh, i nigdje ništa.
Kaže da mu je vjerojatno cijeli auspuh zagušen i da će me pozvati kad bude imao neki otvoreni da probamo

--- Kraj citata ---
To onda ko na Degeneriku,, ups genericu

igor.sb:

--- Citat: bullet - 14 Siječanj, 2008, 21:39:32 ---Danas ga tip raskopavao, i kaže da nema nikakvih blokada, kaže da je skidao i karburator, i variomat i auspuh, i nigdje ništa.
Kaže da mu je vjerojatno cijeli auspuh zagušen i da će me pozvati kad bude imao neki otvoreni da probamo

--- Kraj citata ---

pa dobro sto se ne zaletis u gti tamo prema dankicu pa ne svratis u salon i pitas di stoje blokade na katani, oni bi to trebali najbolje znati

bullet:
E pa ja radim tamo kod Novakovića (već jedno 2 godine nije GTI nego Auto Novaković), i gledao sam u service manualu, i nema ništa po tom pitanju, i nitko ništa ne zna. Skidao sam blokade prije dok smo bili servis za Apriliju, na njima znam, al ovdje ništa kao na aprilijama.

pitaNS:
pa čekaj koliko ti ide skut? nigde ne vidim da si napisao koliko ide?

igor.sb:

--- Citat: bullet - 15 Siječanj, 2008, 16:37:45 ---E pa ja radim tamo kod Novakovića (već jedno 2 godine nije GTI nego Auto Novaković), i gledao sam u service manualu, i nema ništa po tom pitanju, i nitko ništa ne zna. Skidao sam blokade prije dok smo bili servis za Apriliju, na njima znam, al ovdje ništa kao na aprilijama.

--- Kraj citata ---

gti hyundai-novakovic sve je to meni isto

dođem tamo pa biseri ubace manju dimenziju rolice nego sto ide + rastelaniji karb nego sto je bio, nakon toga sam rekao nikad vise  :icon_tongue:

jedini plus sto sto sam tamo uzeo svoju axo jaketu  :icon_thumright:

cekaj jesi li ti kupio polovnu tu katanu zablokiranu ili?

...stvar je u tome sto je to popno ista masina kao i u aprilie sr 50 lc od 00-03 koje imaju blokade u variju i u spuhu

cdi u 2001g mu sugurno nije zablokiran

nema di drugdje blokada biti...nema smisla

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju