Općenito > Propisi

odjava?

<< < (2/3) > >>

R@kija:
daj boltek banay se sa foruma

smoki:
On je kupio odjavljen motor, napravio je s čovjekom kupoprodajni ugovor i dobio knjižicu vozila.. Prometna i tablica su naravno vraćene u PP ali on nema potvrdu o odjavi, koja je kupcu potrebna da bi registrirao motor.

Njega zanima da li može on podignuti tu potvrdu ili onaj koji ga je odjavio, i gdje?

cona_rab:

--- Citat: smoki - 20 Travanj, 2011, 17:43:35 ---On je kupio odjavljen motor, napravio je s čovjekom kupoprodajni ugovor i dobio knjižicu vozila.. Prometna i tablica su naravno vraćene u PP ali on nema potvrdu o odjavi, koja je kupcu potrebna da bi registrirao motor.

Njega zanima da li može on podignuti tu potvrdu ili onaj koji ga je odjavio, i gdje?

--- Kraj citata ---
tablica se vraća ali prometna ne,samo dobiješ pečat u prometnu da je motor odjavljen i to ti je to,100 % provjereno i isprobano  :icon_thumright:
 BoLT3K koji ti je K  :laughing7:,zabrijo si   :toothy12:

Arhont:

--- Citat: cona_rab - 20 Travanj, 2011, 23:03:51 ---tablica se vraća ali prometna ne,samo dobiješ pečat u prometnu da je motor odjavljen i to ti je to,100 % provjereno i isprobano  :icon_thumright:
 BoLT3K koji ti je K  :laughing7:,zabrijo si   :toothy12:

--- Kraj citata ---

Potpisujem, ja kad sam svog odjavljivo samo ti lupi u prometnu (u biti ju poništi) žig da je odjavljen. La knjižicu vozila i prometnu ti vraća tak da ti je lik to svakak trebo dat, tj. ak je sve čisto on to mora imat.

I kad ponovno prijavljuješ skuter, ide nova i prometna i knjižica vozila (ne znam zašt, al ide i ona)

cona_rab:
ispravak netočnog navoda  :icon_biggrin: :
i u knjižicu vozila dobiješ pečat da je vozilo odjavljeno
kad sam bio kupio auto i išao napravit tehnički na autu dobio sam i novu knjižicu vozila i prometnu,a na skuteru samo novu prometnu,stara knjižica je ostala samo sam ja upisan kao novi vlasnik u tu knjižicu pa sad budi pametan  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju