Općenito > Propisi
odjava?
foxer:
kupio sam skuter neregistriran covjek ga je odjavio prodajem taj skuter papire za odjavu moram ici dignuti tamo di je motor odjavljen ili u bilo koju policisku postaju
cona_rab:
--- Citat: foxer - 19 Travanj, 2011, 16:47:51 ---kupio sam skuter neregistriran covjek ga je odjavio prodajem taj skuter papire za odjavu moram ici dignuti tamo di je motor odjavljen ili u bilo koju policisku postaju
--- Kraj citata ---
daj pojasni malo bolje,koristi interpunkcijske znakove ::)
BoLT3K:
--- Citat: cona_rab - 19 Travanj, 2011, 23:18:38 ---daj pojasni malo bolje,koristi interpunkcijske znakove ::)
--- Kraj citata ---
Kupio sam skuter; neregistriran. Čovjek ga je odjavio. Prodajem taj skuter. Papire za odjavu moram ići dignuti tamo di je motor odjavljen ili u bilo koju policisku postaju ?
cona_rab:
--- Citat: BoLT3K - 19 Travanj, 2011, 23:50:54 ---Kupio sam skuter; neregistriran. Čovjek ga je odjavio. Prodajem taj skuter. Papire za odjavu moram ići dignuti tamo di je motor odjavljen ili u bilo koju policisku postaju ?
--- Kraj citata ---
super,a sad poradi malo na gramatici ili gramatiki :dontknow: :laughing7:
a zašto bi uopće dizao te papire,jer oni ti ne trebaju za daljnju prodaju a mislim da ih niti ne možeš dignuti,treba ti samo knjižica vozila,prometna i kupoprodajni ugovor koji je napravljen između tebe i bivšeg vlasnika koji ga je odjavio!
BoLT3K:
--- Citat: cona_rab - 19 Travanj, 2011, 23:57:43 ---super,a sad poradi malo na gramatici ili gramatiki :dontknow: :laughing7:
a zašto bi uopće dizao te papire,jer oni ti ne trebaju za daljnju prodaju a mislim da ih niti ne možeš dignuti,treba ti samo knjižica vozila,prometna i kupoprodajni ugovor koji je napravljen između tebe i bivšeg vlasnika koji ga je odjavio!
--- Kraj citata ---
"Kupio sam skuter; neregistriran. Čovjek ga je odjavio. Prodajem taj skuter. Je l' papire za odjavu moram ići dignuti tamo gdje je motor odjavljen ili mogu u bilo kojoj policiskoj postaji ? "
I da, poslije svakog znaka interpunkcije treba da slijedi jedan razmak.
Prvo slovo u rečenici je uvijek veliko.
Poslije svake završene rečenice slijedi znak interpunkcije zavisno od tipa rečenice/onog što se rečenicom želi iskazati.
:icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju