Ostalo > Foto, video, music...
Sreća ili znanje ?
luna500rr:
Drnda i s skutertom drifta, al sta ce vam on govorit :icon_biggrin:
Sto se auta tice, sebe smatram sigurnim soferom, al vjerujem da nebi daleko kad bi pokusao stuntat s autom :toothy11:
luna500rr:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Travanj, 2011, 22:37:49 ---http://www.youtube.com/watch?v=1NfZrMdKTQg&feature=related
--- Kraj citata ---
Ode je normalno da je sletio s civicom, vodeni klin, vidise kako je prskalo za autm prije i trag guma na cesti vec voda prekrila, to je gore od leda...
Drnda:
luna ne iznosi neke cinjenice.. ja driftam kad sam sam i nigdje nikog nema , tj gdje mogu izletjeti i samo sebe i vozilo stuci...
inace ovo na slici si u pravu, ali sam samo htio docarati kako se isto ovako i po suhom na nekim autima zna dogoditi jer imaju laganu guzicu i kad lagano izgubi grip samo ode u bok, ako ne reagiras pravovremeno pusiona si...
Luksy:
mislim da je ode igrala vise srica i elektronika u autu nego njegovo znanje,jer kad auto sa prednjim pogonom pobigne pod ovolikim kutom gotovo ga je nemoguce uvatit
JogFromYamaha:
pa sta si ocekivao maknuo je nogu s gasa i prosao kroz mokri dio na cesti
dok vozis brze moras u zavojima barem malo gasa drzat da ti gume ne izgube trakciju
probaj ti proc zavoj neki s stisnutim kuplungo pa probaj s mrvicu gasa pa ces vidjet o cemu pricam
al da lik je imao dosta sreca a i korektno je i reagirao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju