Ostalo > Foto, video, music...
Sreća ili znanje ?
RS 2000:
što nije on i bubnuo sa zadnjim desnim krajem u ogradu??? i još na kraju izađe gledat taj kraj..Vozio je on tu puno bolje od 80,možda se ne čini ali je....
Drnda:
--- Citat: maki 225 - 18 Travanj, 2011, 17:02:59 ---Pa ja svog audija na 160 mogu micat kako hoču,pogotovo trzat volanom što često znam radit iz zafrkancije kad je ekipa samnom,do jednom.Al nema boga da prokliže,ovo je nešto montirano.
--- Kraj citata ---
to sto si ti iz zajebancije jako glup to necu dirati, ali vrijeme ti je prvo da prestanes lagati, a drugo da se opametis jer ugrozavas i sebe i ostale u automobilu i u prometu..
luna... ima snage, ali bacis fwd u drift i cupas ga s prednjim krajem, tj odrzavas u driftu, i odjednom samo ode preko nosa cijeli, pa je malo teze ga za vratiti u optimalnu putanju, sa rwd je puno lakse, iako oba imaju pozamasnu kolicinu ks ;D
inace, nebitno sto je kisa na videu, promotrite koliko lagana je krivina i da vozac nije milimetra trznuo volanom, a zadnji kraj je odsetao...
inace dosta automobila ima lagan zadnji kraj i voli ovo raditi i po suhom i po mokrom.. kod mene bi bilo rjesenje tvrdje opruge krace 3cm natrag i drzi puno bolje....
http://www.youtube.com/watch?v=1NfZrMdKTQg&feature=related
maki 225:
Šta ti drnda nikad nisi bio mlad i željan zafrkancije i prestani vrijeđat.
Drnda:
--- Citat: maki 225 - 18 Travanj, 2011, 22:44:29 ---Šta ti drnda nikad nisi bio mlad i željan zafrkancije i prestani vrijeđat.
--- Kraj citata ---
bio sam mlad i zeljan zafrkancije, ali nit sam uzimao tudje stvari tipa auto/motor ili nesto drugo i divljao s njim i ugrozavao zivote tudje, kupio sam si skuter i vozio se gdje sam htio i zajebanciju gonio s ekipom ili u kaficu ili negdje uz more kad bi se nasli... ali to sto vi danas mladi radite je krajnje glupo i nepromisljeno, jer ne sagledate cijelu situaciju koju stvarate s vasom" zajebancijom"
Miki-speedy:
upravu si drnda,iz iskustva govorim i ja sam grijesio i idalje grijesim,al sam barem prestao ugrozavat druge.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju