Tehnički kutak > Garaža

SPEEDFIGHT 2 ,zelenko :)

<< < (41/48) > >>

marin-w:

--- Citat: B.E.R.O. - 08 Travanj, 2012, 23:25:24 ---Jeste iz dva dijela je.
Ali je imedju masa ona za auspuhe kao dihtmasa pa ne pusta nista.
Kad sam je uzeo curilo je ulje na tom spoju kad je bio hladan.
Uzeo sam tu masu i namazao okolo vratio opruge sastavio sve i nista vise ne pusta.
Glasna je zato sto je crom opcenito svi crom auspusi su glasniji i griju se vise nego obicni lakirani.
Zasto??
Vjerovatno zbog sira!!!
 :dontknow: :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Poznat mi taj problem sa uljem ....  palo je i meni na pamet da stavim slikon za peci onaj do 1200c kad ga budem skidao ali eto zamjenila ga extra koja je vec zavarena.

strikoo:
Svaka čast! Imam SF-a od 2001. i kada vidim kako tvoj ide  :o, ne vjerujem. Što trud, volja i znanje rade. A kombinacija crno zelena je stvarno odlična. Baš dobar scoot

btw
koliko ti troši sada?

marin-w:

--- Citat: strikoo - 11 Travanj, 2012, 09:58:53 ---Svaka čast! Imam SF-a od 2001. i kada vidim kako tvoj ide  :o, ne vjerujem. Što trud, volja i znanje rade. A kombinacija crno zelena je stvarno odlična. Baš dobar scoot

btw
koliko ti troši sada?

--- Kraj citata ---

Ma,on meni dodje kao hobi... ;D
Dobro ide,sad sam dosao na to da ide isto kao bivsi firefox.
Ja se vecinom vozim po magistrali tako da mi je bitno da ide tih 80km/h.
Kit i ostale gluposti me ne zanimaju tako da si uvijek serijski skuter prilagodim svojem nacinu voznje  :glasses9:

Koliko trosi jos ne mogu rec jer sam bio samo jednom do ducana....niti 5km nisam napravio.

marin-w:
Kako dolazi toplije vrijeme ...tj vrijeme kad se cesto vozim uz policijske bmw-e po magistrali  :frajer: red je da ne budem bucniji od njih  :icon_thumright:

Malo cemo preradit prigusivac i punjenje po uzoru na yasuni.

Uploaded with ImageShack.us

R@kija:
da ne otvaram temu,jel zna tko koja se vuna stavlja u top,staklena il kamena

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju