Tehnički kutak > Garaža

SPEEDFIGHT 2 ,zelenko :)

<< < (40/48) > >>

marin-w:

--- Citat: Rox-Rab - 08 Travanj, 2012, 22:05:30 ---ako imas dobre susjede kojima ne smeta tako glasan spuh onda ok, ali za mene to je kao ni da nemas prigusivac,uzas....

ako se inace slabije cuje nego na videu onda sry...

--- Kraj citata ---

A,cuje se,i mora da se cuje :) tako da kad po magistrali prolazis kilometarsku kolonu kad si kod prvog auta da ti se vec onaj peti sklanja u stranu  :icon_thumright:....nova vuna je unutra ali se opet cuje. Sa extrinim original prigusivacem koji je kraci je tisi.
Ma boli me ona stvar za susjede. Nije nitko nista prigovorio dok sam vozio bt koji je grmio pa nece ni sad vjeruj mi.

marin-w:

--- Citat: B.E.R.O. - 08 Travanj, 2012, 21:52:32 ---Boja je zakon,to je!!!   :headbang: :headbang:
Auspuh je....     :puke: :puke: :puke:
 ;D

--- Kraj citata ---

Tesko da cu ga i nabavit jer nije bas dostupan.
Nije bas ljep ali je zanimljiv

B.E.R.O.:

--- Citat: Rox-Rab - 08 Travanj, 2012, 22:05:30 ---ako imas dobre susjede kojima ne smeta tako glasan spuh onda ok, ali za mene to je kao ni da nemas prigusivac,uzas....

ako se inace slabije cuje nego na videu onda sry...

--- Kraj citata ---
Extra se cuje glasno dosta glasno.
Bar ova koja je kod moje cure na skuteru.
 :dontknow: :dontknow:

marin-w:

--- Citat: B.E.R.O. - 08 Travanj, 2012, 23:07:13 ---Extra se cuje glasno dosta glasno.
Bar ova koja je kod moje cure na skuteru.
 :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Kod mene je ova extra iz jednog komada. Zavaren je onaj spoj koji drze federi.
Arrow mi je iz dva djela tako da uz glasniju buku imas jos kad das gas i zvuk vibriranja metala na 1-2sec (nesto kao brusilica).

Extra na kitty osim sto je crom je kako sam vidio isto iz dva djela tako da je i to razlog zasto je glasnija.

B.E.R.O.:

--- Citat: marin-w - 08 Travanj, 2012, 23:16:39 ---
Extra na kitty osim sto je crom je kako sam vidio isto iz dva djela tako da je i to razlog zasto je glasnija.

--- Kraj citata ---
Jeste iz dva dijela je.
Ali je imedju masa ona za auspuhe kao dihtmasa pa ne pusta nista.
Kad sam je uzeo curilo je ulje na tom spoju kad je bio hladan.
Uzeo sam tu masu i namazao okolo vratio opruge sastavio sve i nista vise ne pusta.
Glasna je zato sto je crom opcenito svi crom auspusi su glasniji i griju se vise nego obicni lakirani.
Zasto??
Vjerovatno zbog sira!!!
 :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju