Općenito > Generalno o skuterima

INA opet poskupila gorivo - vaša mišljenja ??

<< < (8/10) > >>

X-Thug:
kad će takvi skuter vise,bar na struju ono,to na solarno mislin da nebi bilo dobro zato sta su motori i skuteri jako male povrsine,pa i da se stave te celije bia bi puno veci,siri i teze bi bilo upravljat njime

vine5x:
Kako je u svjetu kad im nabiju cijene koje ljudi ne mogu plaćat?
Ovako skupe se ljudi koji blokiraju prometnice itd.( važne lokacije ) jebu mater politićkim liderima
plus još malo kaosa na ulicama prisile državu da smanji cjenu ( nije bitno ćega kruha, benzine )
i tako se stvar riješi.
Ovi naši postovi si bezveze u vezi ove teme
dok to ne napravio svi zajedno Hrvati i Hrvatice ovde ćemo glavu opterećivati s ovim pi*darijama
samo ćemo se još više živcirati.
Ali jebiga mi Hrvati smo malo ćudan narod

Skužajte na nekim rjećima jednostavno ih nisam moga cenzurirat

black-rox:

--- Citat: vine5x - 09 Siječanj, 2008, 23:54:31 ---Kako je u svjetu kad im nabiju cijene koje ljudi ne mogu plaćat?
Ovako skupe se ljudi koji blokiraju prometnice itd.( važne lokacije ) jebu mater politićkim liderima
plus još malo kaosa na ulicama prisile državu da smanji cjenu ( nije bitno ćega kruha, benzine )
i tako se stvar riješi.
Ovi naši postovi si bezveze u vezi ove teme
dok to ne napravio svi zajedno Hrvati i Hrvatice ovde ćemo glavu opterećivati s ovim pi*darijama
samo ćemo se još više živcirati.
Ali jebiga mi Hrvati smo malo ćudan narod

Skužajte na nekim rjećima jednostavno ih nisam moga cenzurirat

--- Kraj citata ---
Ajde pa idemo onda na ulice šta se čeka :icon_thumright: :angry9:

zoki_NRG:
Ugradi plin na crno za 100 eura, nabavi bocu i to je to

dbara:

--- Citat: zoki_NRG - 10 Siječanj, 2008, 01:01:40 ---Ugradi plin na crno za 100 eura, nabavi bocu i to je to

--- Kraj citata ---

to san i ja pomislija ugradit plin na runnera vidija san da se može ako krene ovin tempon rasti ne gine mi LPG

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju