Općenito > Generalno o skuterima

INA opet poskupila gorivo - vaša mišljenja ??

<< < (7/10) > >>

C.L.:
Ma ovoj državi netreba ni HDZ ni SDP,ni niko sa sadašnje političke scene.Treba nam neko mlad i normalan ko neće dopustit sva ova poskupljenja,uključujući i poskupljenje goriva.God :help: us

mrcina:
ma treba inu na bubanj ili na panj pa trule seronje sekirom da ne otruli kompletno telo.

IZd:
Tko god da je dobio izbore cijene goriva bi išla gore...jer je sada idealno vrijeme za poskupljenja (bolje na početku mandata nego na kraju), a uz to i cijena nafte "divlja"...
To ne znači da sam ja zadovoljan ovim cijenama (sjećam se goriva po 3,50 Kn, a sada je više od 8). Naravno da nisam, ali probleme više vidim u globalnoj ekonomiji i poremećajima na tržištu energanata (Kinezi su u velikoj ekspanziji i potrošit će sve energente u narednim godinama, ipak je to 20% svjetskog stanovništva koje do sada nije imalo niti industrije u ovoj mjeri, a niti standarda za sutomobile, klime, tv i ostalo..., a 20% nečega je ipak puno) uz sve ove krize koji samo podižu cijenu nafte...
Energenti (+ voda) su definitivno probem budućnosti i za njih će se u budućnosti ratovati..., zato ne vjerujem da bi bilo koja druga vlada u HR imala manju cijenu goriva (ako bi i bila razlika bi bila u lipama +/- 10-20 lp). :'(

stardust:
ma cijena bi kad tad isla gore bez obzira ko bio na vlasti jel svugdje cijena ide gore...
nista preostaje nam nada za neki skuter na vodikove celije kao za aute,vec postoje koncepti tipa magnetni ili elektricni ili na komprimirani zrak a samo je pitanje kada ce i hibridni  doci..
a do tada ljudovi ako kupujete skut od 50 kubika preporucujem četverotaktaša :icon_thumright:
potrosnja je oko 2-2,5 litre što je fakat malo..

stark1:
auuu,nista manje vozanja i to je to,hehe,mene nebrine ,mene stari uvjek casti gorivom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju