Općenito > Propisi

kazna, nema tehnickog

<< < (3/8) > >>

marjan.vxr:
jeli mi moze ko ''sastaviti'' prigovor ako mu nije problem (nezaposlen sam) :)

efz:

--- Citat: marjan.vxr - 15 Travanj, 2011, 22:12:47 ---jeli mi moze ko ''sastaviti'' prigovor ako mu nije problem (nezaposlen sam) :)

--- Kraj citata ---
nema tu neke mudrosti, dovoljno je doslovce napisati : Prigovor na Obavezni prekrsajni nalog br. taj i taj (meni je bar pisalo ntako obavezni prekrsajni nalog, ak pise drukcije napisi drukcije)

i u par rijeci namljet nesto tek toliko da nesto pise, i odnijeti u nadleznu PP koja ti je taj nalog i napisala (pise ti i to na nalogu)....... jer isti ti je vrag napisao roman ili samo ovo sta sam reko, jer kod suca za prekrsaje vrijedi samo tvoj iskaz to sta pise ni ne cita :icon_thumright:

Miki-speedy:
posto sam u slicnoj situaciji,zanima me da li oni provjeravaju to stvarno stanje da li ima para,primanja,kakav je u skoli i to?

duje87:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 15 Travanj, 2011, 23:28:07 ---posto sam u slicnoj situaciji,zanima me da li oni provjeravaju to stvarno stanje da li ima para,primanja,kakav je u skoli i to?

--- Kraj citata ---

ne provjeravaju  :icon_thumright:

MaRi0_St:

--- Citat: duje87 - 16 Travanj, 2011, 00:15:00 ---ne provjeravaju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

provjeravaju  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju