Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox za dostavu pizza
giannelli:
da ga je bilo nac za 1000kn i BI XD
giannelli:
aerox zamjenut zipom, nije mi se dalo radit aeroxa kad nijedna plastika nije imala nosace, zip ima koju puknutu plastiku al moze se zakrpat.
sad mene zanima kako se spaja pumpa elektricna? kako se rjesi cirkulacija vode u bloku i cilindru?
te imali tko sliku takve neke pumpe, bila je prica da na mercu w124 ima ta pumpa no kako znat da je to to kad nemam pojm akako to izgleda :toothy12:
Jump33r:
--- Citat: giannelli - 15 Travanj, 2011, 12:22:17 ---zasto? meni je bitno bit brz, potrosnja je manje bitna, mislim ako na 100km potrosim jedan rezervar to je ok a da ide opravdano..
--- Kraj citata ---
Skuzija san ja tebe, ti oces bit brzi od ovog drugog sta dostavlja.. Pa dok se on vrati ti vec dvi narudbe odneses, mudar si ti. :toothy12: :toothy12:
Al dobar je to posal, bar ti nikad nije prazan rezervar. :laughing7:
giannelli:
--- Citat: giannelli - 16 Travanj, 2011, 20:45:15 ---aerox zamjenut zipom, nije mi se dalo radit aeroxa kad nijedna plastika nije imala nosace, zip ima koju puknutu plastiku al moze se zakrpat.
sad mene zanima kako se spaja pumpa elektricna? kako se rjesi cirkulacija vode u bloku i cilindru?
te imali tko sliku takve neke pumpe, bila je prica da na mercu w124 ima ta pumpa no kako znat da je to to kad nemam pojm akako to izgleda :toothy12:
--- Kraj citata ---
Nasao sam lc blokove, rjesen problem vodene.
No nitko mi u onoj temi nije odgovorio jel ide mono vilica sa vespe il sa starog zipa na ovi 2003 god?
@jum33r, pa to sam zamislio. Mislim da je zip dobar za to ipak je mal, lagan stavim kit i fiju.
frki96:
dobra stvarcica :toothy10: ovaj niije da je ovo tema ovog razgovora al ako hoce neko ramu sa plasikama i strujom za 1200kn nek se javi od aprilie leonardo 150
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju