Općenito > Propisi
Tko ga je stavio za policajca?
Deny:
ne bio je dosta mlad ,a nisam se mogao prestat smijat,stariji kolega je presudio situaciju on je sedio u kolima a poslao je ovog da me muci
Jump33r:
--- Citat: Deny - 16 Travanj, 2011, 00:16:00 ---ne bio je dosta mlad ,a nisam se mogao prestat smijat,stariji kolega je presudio situaciju on je sedio u kolima a poslao je ovog da me muci
--- Kraj citata ---
Da si bija pametan pustija bi mu da ti pise prednju tablicu, bilo bi ruganje kasnije u postaji... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
..::IVKULJA::..:
--- Citat: Deny - 16 Travanj, 2011, 00:10:59 ---uh tebi je jos super bilo,javi se kad ti bude trazio prednju tablicu murjak i to 100 % siguran ili kad te pita zasto ti nerade oba svijetla pola sata sam objasnjavao da je jedno dugo a jedno kratko
--- Kraj citata ---
ovo mi je poznato,dobrih 10 minuta sam objašnjavao da je jedno dugo jedno kratko,čak i demonstrirao al ne on i dalje stoji pri svome da trebaju oba radit
ivanm:
kreten je al za vožnju u krivom smjeru ostaje se bez vozačke... trebao je dostojanstveno napisati kaznu za smjer i gotovo a ovo s vozačkom je bila kretenska predstava..
Flexy:
a1 kategorija je za 125ccm ali samo do 11kw ako je gillera imala preko 11kw onda ti je mogo naplatit kaznu ali posto gillera ima tocno 11kw nije mogo :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju