Općenito > Propisi

Tko ga je stavio za policajca?

<< < (4/5) > >>

vktr:
ma pederčina umjesto da je obrađivo mlade policajke tebe išo jebat  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Rox-Rab:

--- Citat: Flexy - 16 Travanj, 2011, 09:19:23 ---a1 kategorija je za 125ccm ali samo do 11kw ako je gillera imala preko 11kw onda ti je mogo naplatit kaznu ali posto gillera ima tocno 11kw nije mogo  :angry7:

--- Kraj citata ---

a jesi biser majke mi  :notworthy:

Edy46:
boze je ima budala od policajaca,najdrazi su mi oni sa sela...ocigledno mu neka od njih 2 nije tila dati pic** pa se na vama izivio malo da se pokaze da je musko  :toothy12:

danc00:
Oooo majko mila...zbilja nije vic ono kaj kažu "zašto su uvjek dva policajajca-jedan da čita drugi da piše" :laughing7:

Ma budaletina, znaš kaj si samo trebal, ljepo kulturno ga zatražit br. znaćke, kaj ti on mora pokazat, i nakon svega ljepo otić na policiju i sve objasnit pa da taj lik pederćina ima malo problema na poslu, pa nemre te tak maltretirat a ni kriv ni dužan!

MAKAR DAJ MI OBJASNI JOŠ OVO, KOJI SI K IŠEL STAT POLICAJCU PREKO JEDNOSMJERNE ULICE?? LJEPO SI MOGO NASTAVIT SVOJEM PUTEM I NIKOM NIŠ, NE SMIJE TE ČAK HALTOVAT NI PREKO PUNE CRTE, A KAMO LI DA TE NAJEBE U JEDNOSMJERNU U KRIVI SMJER...WTF ??? :icon_thumright:

vale_vx:
drugi put pitaj broj značke i na licu mjesta zovi 01/612-2982 unutarnju kontrolu i prijavi ga, i napomeni mu to pa da vidiš kako će se skulirat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju