Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox paljenje...pomocc..hitno..

<< < (4/4)

marjan.vxr:

;D....sutra cu skinut paljenje i variomat pa pregledat semringe...i ostatak sve ispregledavat...

jedno pitanjce...ako je otiso semreing...koliko kosta novi i dali se moze samo jedan uzet...da ga promjenim...

[/quote]
mozes uzeti jednoga, kosta oko 50 kn

dr.josip:

--- Citat: aprilia area 51 - 15 Travanj, 2011, 22:18:12 ---
 ;D....sutra cu skinut paljenje i variomat pa pregledat semringe...i ostatak sve ispregledavat...

jedno pitanjce...ako je otiso semreing...koliko kosta novi i dali se moze samo jedan uzet...da ga promjenim...

--- Kraj citata ---

imaš semeringa posebno, naravno.....neznam točno koliko koštaju, al nije skupo..

Kymco Tauris Mambo:
Promijeni lulicu! :D

danc00:

--- Citat: aprilia area 51 - 15 Travanj, 2011, 20:35:30 ---probo danas s novom svjecicom...iskra mi se na oko cini ista...ma da motor opet tesko pali ali upali za razliku od jucer...i dok ga turiras radi a na leru nece nikak bez obzira na sarafic za lel koliko got bio zasarafljen...ili malo radi pa si sam poveca gas pa smanji ili malo drzi prevelik ler pa onda crkne...ugl sad teze malo ali upali ali neradi kak treba...

gledo sam prirubnicu ona je isupucala na sve strane onak iz vana mda iz nutra nisam vidio nigdje rupu....ali je moguce da negdje na nepreglednom mjestu ili da je sitnija pa da se nevidi...

dali je moguce to sto tak teze pali i sto nemirno tako radi i povecaje sam i samnjuje gas i crkaje do tog da negdje vuce fals zrak...

posto je moj karb 17,5 phva -g#vn%...sutra idem po dellorto 19 i drugu prirubnicu pa cu probat...ako ni sa to dvoje nebude normalno radio...sta ona da pogledam sta bi moglo biti

--- Kraj citata ---

Ma nije kar g#vn%, odličan je za to kaj ti treba. Probaj začepit airbox, tj rupu tamo di vuče zrak, i ak ti motor crkne odmah znači da nije falš zrak sigurno! A ak nastavi radit onda vuče negdje! Tak najlakše moreš isprobat.

Pa da to eliminiraš, ak nije to onda ideš na lulicu i struju...

aprilia area 51:
ma nije to ts kao kod tebe...moj je onaj seriski od pia makine.,...goli k**ra* od karba...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju