Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox paljenje...pomocc..hitno..
aprilia area 51:
e decki ovak motor mi je radio normalno sve i vozio sam se i sve...i onda sam skinuo tockove jer sam mjenjo gume i tak je par dana stajo...i onda sam jucer sklopio sve nazad i danas motor nece da upali...i onda je upalio radio malo ali ne kak treba imo je jako velik ler i onda sam odjednom crkne i poslije toga nece nikak vise da upali...a gorivo ide skroz do cilindra do svjecice bude mokra fino sve, svjecica baca iskru isve...neznam zasto nece da upali...
pa mozda netko zna sta bi moglo biti...
jedino na sta sunjam je da je svjecica jer ta iskra mi se cini mala onak slabasna...pa da mozda onda nije dovoljna da zapali...dali je to moguca...znaci ima je ali je slaba dosta...
Rox-Rab:
moguce da je svjecica jer zna trokirat ako je slaba,meni je znala bacat iskru a kad bi je stavio na mjesto nema sanse da upali
marjan.vxr:
zamijeni svijecicu i pogledaj kakvva ti je prirubnica, vjerojatno je pukla
Rox-Rab:
--- Citat: marjan.vxr - 14 Travanj, 2011, 23:19:37 ---zamijeni svijecicu i pogledaj kakvva ti je prirubnica, vjerojatno je pukla
--- Kraj citata ---
upalio bi i da je raspucana a samo tako nemoze puknut cijela
marjan.vxr:
--- Citat: aprilia area 51 - 14 Travanj, 2011, 21:34:05 ---e decki ovak motor mi je radio normalno sve i vozio sam se i sve...i onda sam skinuo tockove jer sam mjenjo gume i tak je par dana stajo...i onda sam jucer sklopio sve nazad i danas motor nece da upali...i onda je upalio radio malo ali ne kak treba imo je jako velik ler i onda sam odjednom crkne i poslije toga nece nikak vise da upali...a gorivo ide skroz do cilindra do svjecice bude mokra fino sve, svjecica baca iskru isve...neznam zasto nece da upali...
pa mozda netko zna sta bi moglo biti...
jedino na sta sunjam je da je svjecica jer ta iskra mi se cini mala onak slabasna...pa da mozda onda nije dovoljna da zapali...dali je to moguca...znaci ima je ali je slaba dosta...
--- Kraj citata ---
ma napukla prirubnica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju