Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
GENERIC 125CC
ivan007:
imo sam ga da do prije mjesec dana,neznam kako nekuzim se bas u mehaniku ali nes sa kompresijom nije valjalo
zvonkec_92:
--- Citat: Groš - 04 Svibanj, 2011, 14:47:34 ---Kakve gluposti pricam? Trebas listu podataka od usporedjivanja na valjcima da ti slikam....pa covjece citaje prijasnje postove moje druge....ja sam imao baotiana 125 ROCKY kupio ga novog u bamtu za 6499 kn....i nakon dva mjeseca kupio novog xora kod jurca za 11000 kn vec i cijena pokazuje na kvalitetu. I imao sam serijskog baotina u svakom pogledu..jedino je njegov sat pokazivao 100 buraz vozio a ja s genericom preticem njega i meni pise 95.....tako da...ti me mozes jedino dobit ako imas nekaj od tunig djelova na njemu,al s cistom serijalom tesko...i u servisu u dugom seluu mozes nac dva generica s 40 000 km+ koji idu jos uvjek 85
--- Kraj citata ---
odi u buzin i obrati se Slavenu u vezi kilometraže..pa nek ti kaže kolko su izdržljive mašine ove na rockyu :D...lik kae došo na servis sa rockiem 125 ima 64 000 km..tak da ovih 40 000 na tvom xoru niš ne dokazuje da su i njegove mašine bolje od ovih mojih :P
Groš:
Svako hvali svoga konja tako da...meni je xor ljepsi i bolji iako sam imao baotiana...nek samo jedan i drugi vozi bez gresaka i svi sreetni zadovoljni...
zvonkec_92:
--- Citat: Groš - 04 Svibanj, 2011, 21:19:46 ---Svako hvali svoga konja tako da...meni je xor ljepsi i bolji iako sam imao baotiana...nek samo jedan i drugi vozi bez gresaka i svi sreetni zadovoljni...
--- Kraj citata ---
tako je...to se i traži od njih :D :D :D
animatrix:
koliki je promjer kanala u glavi vasih 125ica? ako znate i ventili koliki su?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju