Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
GENERIC 125CC
Groš:
A glej s jedne strane je isto kaj se tice masine al sve drugo je razlika nebo i zemljaaa....po mojem aspuh variomat jee najbolja solucija. Imao sam jedno vrijeme protocan aspuh i motor je navukao preko 100 serijski aspuh je odlican kaj se tice izgleda al je preeezagusen!
zvonkec_92:
--- Citat: Groš - 03 Svibanj, 2011, 15:33:31 ---to su glupostiii!! di može baotian bit bolji od xoraa??? dajte mi to pojasnitee!! uđite u zavoj 70 s xorom i 70 s baotianom pa onda pricajte.....ja sa svojim xorom derem kymco agility 125 koji ima 9,2 konja...baotaian iam u svim pogledima..na krajnoj..i u ubrzanju...i moj ide 95-100 ima 11000 km...on se skalpa u austriji..plastike su u austrijii i aspuh je austrijski..kineksa je jedino mašina gy6 153qmi koj je jačaa i razvija više konja od baotianaa...testirano na valjcima!!
--- Kraj citata ---
ee daj ne melji, idemo na crtu pa da vidimo ko je brži...dobit češ me u startu ali u krajnjoj ne sigurno..aj reci od kud si da se nađemo pa da ti pokažem šta je baotian...neoj pričat gluposti....nije svaki baotian ono kaj ti vidiš na cesti..
Groš:
Kakve gluposti pricam? Trebas listu podataka od usporedjivanja na valjcima da ti slikam....pa covjece citaje prijasnje postove moje druge....ja sam imao baotiana 125 ROCKY kupio ga novog u bamtu za 6499 kn....i nakon dva mjeseca kupio novog xora kod jurca za 11000 kn vec i cijena pokazuje na kvalitetu. I imao sam serijskog baotina u svakom pogledu..jedino je njegov sat pokazivao 100 buraz vozio a ja s genericom preticem njega i meni pise 95.....tako da...ti me mozes jedino dobit ako imas nekaj od tunig djelova na njemu,al s cistom serijalom tesko...i u servisu u dugom seluu mozes nac dva generica s 40 000 km+ koji idu jos uvjek 85
ivan007:
moj nije dozivio sudbinu tolkih kilometara otisla kompresija :hmh: al sve u svemu bio sam zadovoljan omjerom uloteno-dobiveno
Groš:
Kak mislis otisla kompresija? Ti si imao generica?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju