Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (154/247) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: DvdAerox - 25 Lipanj, 2009, 22:44:35 ---svaka cast gumy ide bas bolesno, a najbolje mi je kad zadriftas na zavoju haha

imam jedan prijedlog... otvori novu temu gdje pisu sve preinake od kad si odlucio stavit bb, bit ce preglednije  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
slazem se,i mene zanima,vjerujem i ostale...imam u planu na jednog roxa stavit 180 :)

gumy:
ma napraviti ću to ovih dana kad uhvatim vremena, kad snimim neki mal bolji filmić.. evo maksimala je zasad oko 130, s tim da mi se guši na ful gasu ovo je bilo s 3/4 gasa.. sutra treba bravicu s 5 žica spojiti, pa mogu maske pobacati, i onda ćemo napraviti šipku kao pojačanje među nogama, savija se rama kao banana :)

perica_46:
lepo znas kako  :toothy3: sad i meni dodje da prodam sve delove i da slozim tako nesta.... al necu, ostajem vjeran pedesetici!!  :happy6: e a kako si na tom zavoju skoro zalego sa cernijevim kad te iznenadio!!! hahahah jos uvjek se udavim od smjeha kad se tog sjetim!! ahhah  :toothy12:  :toothy12:

gumy:
evo kak skut izgleda s maskama, ralicu i rešetke moram izrezati da stanu, i treba novi nosač za hladnjak napraviti...

ugl, motosusreti imaju maler na mene, danas sam proklizo i mal pogrebo desnu stranu, podero jaknu i tak  :toothy12: malo kita i sve je rješeno, ništa nije puklo :)

zipst:
svaka cast ludilo skut :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju