Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
Pupo:
Stvarno je rox zvjer, pila i po. Svakako napiši utiske sa rege, svi pričaju sa BB maišinama da moraju na regu a nitko neide. :headbang:
fatal1ty:
--- Citat: Area51 - 25 Lipanj, 2009, 10:33:35 ---Stvarno je rox zvjer, pila i po. Svakako napiši utiske sa rege, svi pričaju sa BB maišinama da moraju na regu a nitko neide. :headbang:
--- Kraj citata ---
lakše proć tehnički s BB mašinom nego s naturpijanim 70ccm,ovo se nedere uopće,a ovo ostalo oni nemogu skuziti,jedino ako su jako upućeni u skutere kao mi ,a to iskreno čisto sumnjam,njemu je to moped i mora ići 50 km/h :glasses2:
Tommek:
imam tu srecu sto zivim u osijeku pa sam vidio ovo cudo uzivo.
BOLESNO DOBRO ;D
SlowRider:
--- Citat: fatal1ty - 25 Lipanj, 2009, 21:17:23 ---lakše proć tehnički s BB mašinom nego s naturpijanim 70ccm,ovo se nedere uopće,a ovo ostalo oni nemogu skuziti,jedino ako su jako upućeni u skutere kao mi ,a to iskreno čisto sumnjam,njemu je to moped i mora ići 50 km/h :glasses2:
--- Kraj citata ---
imas 70ccm (sa spuhom) koji rade ljepse nego serijala sa el. blokadom :icon_thumright:
e da, onaj tehnicar i drot ne kuze promjene, a kada te sa BB povede policajac na motoru, mozes samo pripremiti 500+kn, dobro je sto je kod nas jos takvo nesto iznimka pa se isplati godisnje popusit kaznu...
DvdAerox:
svaka cast gumy ide bas bolesno, a najbolje mi je kad zadriftas na zavoju haha
imam jedan prijedlog... otvori novu temu gdje pisu sve preinake od kad si odlucio stavit bb, bit ce preglednije :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju