Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
dino gp1:
Odlični dijelovi... stavi neki filmić kako ide kada složiš, baš me zanima jer će moj setup biti dosta sličan :icon_thumright:
gumy:
eo rox upalio.. bili danas frend i ja do haca, pokupili cilindar i malo razgledali trekkera i stroker SP-a.. :) ugl. squish je negdje između 0.8 i 0.9 mm, nisam imao šubler pa sam uspoređivao sa limićima za štelanje zazora na svječici :laughing6: bila jedno grijanje od 10 minuta, pa hlađenje dok smo maske i neke sitnice rješili, na kraju još jedno grijanje od 6-7 minuta i lagana vožnjica... ves će staviti filmiće kasnije.. :) uglavnom ljepa se ekipica skupila... černi, laki, igor.sb, njegov zli brat, sb replica i ves... :) na neuštelanom karbu prima gas jebeno, jednom sam ga zavrtio do 12 i ide super.. ništa ne drnda radi super..
Drnda:
--- Citat: gumy - 05 Veljača, 2009, 21:33:06 ---eo rox upalio.. bili danas frend i ja do haca, pokupili cilindar i malo razgledali trekkera i stroker SP-a.. :) ugl. squish je negdje između 0.8 i 0.9 mm, nisam imao šubler pa sam uspoređivao sa limićima za štelanje zazora na svječici :laughing6: bila jedno grijanje od 10 minuta, pa hlađenje dok smo maske i neke sitnice rješili, na kraju još jedno grijanje od 6-7 minuta i lagana vožnjica... ves će staviti filmiće kasnije.. :) uglavnom ljepa se ekipica skupila... černi, laki, igor.sb, njegov zli brat, sb replica i ves... :) na neuštelanom karbu prima gas jebeno, jednom sam ga zavrtio do 12 i ide super.. ništa ne drnda radi super..
--- Kraj citata ---
sto sam sada rekao :dontknow: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
lijepo to izgleda, kvalitetne slike :laughing7: , tko se truje sa Lucky Strikeom ???
vpucko:
eo ga...
prvo opalenje :) hehehe
i odma prva voznjica pala :)
eo i par slicica :)
gumi mjeri squish :)
tu nest stezu kaooo :)
eo da se vidi koliko je uistinu kewl taj yasuni :)
i mal osvrt na to kako sve kod gumija zavrsi... nebih zelio i ovo :)
gumy:
eo bilo mi dosadno... pa sam ošo sastavit maske i izrezo kadu od sica.. sutra još treba karb uštelat i neku pečurku stavit pa napravit test vožnju... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju