Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
gumy:
pa naveo sam jer sam u njihovom pakiranju kupio, znam da oni ne prave, znam to sve, nego tu u osijeku nema za kupit semeringa posebno, nego samo ležajeva ( ispadnu oko 45 kn komad 6204, s tim da ih nema u c4 zračnosti nego u c3), a da ću posebno nabavljat semeringe i to posebno iz zg naručivat to mi se nikako ne da... ovako sam dao 250 kn za ležajeve i semeringe i mirna bosna. uostalom TOP ima pakiranje koyo ležajeva za smješnih 150 kn (ležajevi su super), ali tog nije bilo kad sam naručivo klip...
što se tiče haca, stvarno mi je puno pomogao sa savjetima, on je turpijao cilindar, ja sam sredio blokove...
Pupo:
--- Citat: gumy - 05 Veljača, 2009, 00:38:19 ---pa naveo sam jer sam u njihovom pakiranju kupio, znam da oni ne prave, znam to sve, nego tu u osijeku nema za kupit semeringa posebno, nego samo ležajeva ( ispadnu oko 45 kn komad 6204, s tim da ih nema u c4 zračnosti nego u c3), a da ću posebno nabavljat semeringe i to posebno iz zg naručivat to mi se nikako ne da... ovako sam dao 250 kn za ležajeve i semeringe i mirna bosna. uostalom TOP ima pakiranje koyo ležajeva za smješnih 150 kn (ležajevi su super), ali tog nije bilo kad sam naručivo klip...
što se tiče haca, stvarno mi je puno pomogao sa savjetima, on je turpijao cilindar, ja sam sredio blokove...
--- Kraj citata ---
Razumijem, samo nekada se oko tih ležaja diže tolika prašina pa sam napisao u tvojoj temi. Ti 6204 su valjda najčešći ležajevi koji postoje. Di god može utrpaju 6204 :)
Baš me čudi da nema posebno, kod nas u požegi samo i prodaju posebno. Kada sam kupovo, naplatila mi semeringe 80 il 100kn , htjela mi prodati i 2 hrđava C3 ležaja po 50kn komad al sam reko ženskoj da takve mogu kupit i u poljoprivrednoj apoteci u pola cijene.
Ivan SP:
bravo bravo svaka čast
da se nadovežem HAC je odličan čovjek i svaka mu čast jer je i meni pomogao davajući savjete za moj skuter
HAC kad dođeš u split negine ti pivo (više piva :icon_thumright: :icon_thumright:)
hac:
uh al ste me nahvalili.......bio danas gumy kod mene lagano na kavici i pokupit neke djelove.......sad če rox brzo na cestu
Crazy Kuree:
ajd drago mi je da će na put, jer u Osijeku se neda čut ni vidit ništa preko 10000 obrtaja :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju